Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Niklas
Niklas

Chef

Niklas

Om Niklas

Med Niklas Jensen ved roret, bliver gæsterne præsenteret for en symfoni af smage, hvor traditionelle nordiske og franske nuancer bliver genopfundet. I hjertet af Fyn har Niklas skabt et rum, hvor mad bliver til kunst, og hvor hver ret fortæller en historie. Hos NJ Dining er det ikke kun en middag, det er en oplevelse, der bliver hængende længe efter den sidste bid.

Niklas Jensen fusionerer essensen af det franske og nordiske køkken i æstetisk tiltalende anretninger. Med en solid baggrund fra nogle af Fyns mest anerkendte restauranter sikrer Niklas, at hver enkelt ingrediens på tallerkenen er nøje udvalgt og har sin plads - intet er overflødigt. NJ Dining er synonymt med et stilrent og moderne design, uforglemmelige gastronomiske oplevelser og kulinariske kunstværker. Niklas' professionelle rejse begyndte som kokkeelev ved Fjelsted Skov kro i 2013. Efter flere betroede roller ved prestigefyldte spisesteder, herunder som køkkenchef ved Restaurant Kongens Have, valgte han at etablere NJ Dining i 2022, hvor han fortsætter med at fortrylle sine gæster.

Niklas har hjemme i Odense, men kører gerne op til 100km.

Niklas

Bedømmelser af Niklas (6)

4.83

JR

Uforglemmelig Fødselsdagsmiddag Med Niklas

Niklas

Jeg havde den store fornøjelse at have Niklas som kok til min fødselsdag, og det var en oplevelse, jeg sent vil glemme. Fra det øjeblik, vi kontaktede ham, var han professionel og imødekommende, hvilket gjorde planlægningen nem og stressfri. På selve dagen ankom Niklas i god tid og gik straks i gang med forberedelserne. Middagen startede med en række forretter, som var både kreative og velsmagende. Hver ret var en smagseksplosion, og præsentationen var på Michelin-niveau. Niklas tog sig tid til at forklare hver ret, hvilket gav en ekstra dimension til oplevelsen. Hovedretten var simpelthen fantastisk - perfekt tilberedt og fuld af smag. Niklas formåede at kombinere traditionelle nordiske ingredienser med franske teknikker på en måde, der både var nytænkende og lækker. Desserten var prikken over i'et. Den var ikke kun smuk at se på, men smagte også himmelsk. Vores gæster var alle dybt imponerede og taler stadig om den fantastiske middag.

TC

Topklasse Mad

Niklas

Niklas er bare vildt dygtig! Maden var topklasse, og hele aftenen var bare perfekt. Mine veninder og jeg havde den fedeste aften. Tak, Niklas!

AN

Perfekt Middag

Niklas

Det var en perfekt middag for os. Hver ret var nøje afstemt og præsenteret med stor omhu. Hans evne til at forene nordiske og franske smage var imponerende.

Enestående Kulinarisk Oplevelse

Niklas

De leverede en uforglemmelig madoplevelse. Hver ret var en harmonisk symfoni af smage, der kombinerede nordiske og franske nuancer på mesterlig vis. Fra start til slut var vi dybt imponerede over hans kreativitet og opmærksomhed på detaljer. Deres professionelle tilgang og præsentation var i verdensklasse. Vi ser frem til at booke ham igen til vores næste store begivenhed....Jonas

JN

Julefrokost

Niklas

Sild & Karrysalat - meget velsmagende Fiskefilet og remoulade - meget velsmagende Leverpostej - ok Grønlangkål, frikadeller, medister- alt alt for salt Rødkål - god hjemmelavet Oste - gode Ris a la mande - velmagende Brød - meget kedeligt og tørt, havde forventet hjemmebagt. Serveringen - helt til ug, meget søde smilende piger. Køkkenet var helt perfekt gjort rent og ryddet op da de kørte.

Book Niklas

Priser fra 595 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024