Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Virksomhedsmiddag

Virksomhedsmiddage er mere end bare en aften ude med kollegerne. Det er en mulighed for at skabe stærke bånd, opbygge teamwork og fejre succeser. Lad chefmade stå for maden til jeres næste virksomhedsmiddag.

 

Få en privat kok til jeres virksomhedsmiddag

Hos chefmade har vi mange års erfaring med at arrangere større events og begivenheder, lige fra fødselsdage til bryllupper, og ikke mindst firmafester og virksomhedsmiddage. Hvis I ønsker at give jeres medarbejdere en helt unik madoplevelse I særklasse, så er I kommet til det helt rette sted.
Kontakt os allerede I dag og lad os lave en skræddersyet menu til dig og din virksomhed. Husk at din forespørgsel er helt uforpligtende.

Det er ligemeget hvilken branchekode jeres firma har, vi har noget til enhver smag og anledning. Skal det være hyggeligt og afslappet med mange mennesker, så kan vi anbefale et street food koncept. Der findes en masse spændende løsninger, bla. Food trucks der laver smagfuld og autentisk mad, der passer til en øl eller drink I den anden hånd.
Vi har en masse forskellige løsninger, der passer lige præcis til jeres temperament og smag.

 

Giv dine ansatte en unik og autentisk madoplevelse!

Måske I skal fejre, at I har fået en Gazellepris, måske er I de største på jeres område? Der er mange grunde til at forkæle sine medarbejdere med lækker mad. Vi kan klare det hele, det behøver ikke være den store firmafest, som julefrokosten eller påskefrokost. Det kan også sagtens være en fredagsbrunch, hvor der er plads til at arbejde, mens man hygger sig med kollegerne. Skal en af medarbejderne fejres, f.eks. et jubilæum har vi også fantatiske menuer der passer til en reception.

 

En helstøbt og gennemført løsning til jeres virksomhedsmiddag

Vi har et stort udvalg af passionerede kokke og restauranter som altid står klar til at give jer en unik madoplevelse. Det eneste I skal gøre er at sende en forespørgsel, og så finder vi den perfekte restaurant og kok ud fra jeres ønsker. Kokken kommer hen til jeres virksomhed eller lokalitet og tilbereder og serverer maden for jer. Det eneste I står for, er arrangementets indhold, så tager vi os af maden, oprydning og opvask!

 

Få en chefmade løsning til jeres virksomhedsarrangement

På samme måde som vi forstår, at alle vores restauranter og kokke har deres eget særpræg, forstår vi også at virksomheder er forskellige. Alle virksomheder har dog det tilfælles, at det på den ene eller anden måde handler om mennesker. Om det er medarbejderne der skal føle sig forkælede og værdsatte, eller det er forretningspartnere der skal imponeres og overbevises, så har vi den rigtige løsning til din virksomhed.

 

Brug maden til at sige noget om jeres kerneværdier

Er jeres gæster internationale, er det måske værd at vise, hvad det danske og nordiske køkken kan? Danmark har efterhånden virkelig indtaget den gastronomiske scene, ikke bare i Norden – men også på globalt plan. Der sker mange spændende ting i det nordiske cuisine, som jeres internationale partnere garanteret vil sætte pris på at prøve. I det nordiske køkken, handler det generelt om ærlighed, enkelthed, præcision og lokale råvarer. I mødet mellem de nye og gamle metoder og smage, sker der spændende synergier. Hop med på den nordiske vogn, eller hvad I synes stemmer overens med jeres profil, og lad maden understrege, hvem I er.

 

Afstem arrangementet efter jeres gæster

Alt efter hvilken slags forretningspartner I skal holde møde med, er der mange måder at gøre det på. Måske passer det perfekt med super sofistikeret gourmetmad? Tryllebind jeres gæster med michelinstjerner, detaljerigdom og et håndværk så præcist, at jeres gæster ikke ved, hvad fod de skal stå på. Hvis de er imponerede over jeres arrangement, er de imponerede over jer! Lad os hjælpe jer med at se så godt ud som overhovedet muligt. Det behøver naturligvis ikke være michelinstjernet gourmet for at være godt. Det handler, som sagt, om at afstemme i forhold til, hvad der skal ske, hvad der skal snakkes om, og sidst men ikke mindst, hvem I skal spise med. Vi har noget til enhver smag og anledning.

 

Lad en smagfuld sanseoplevelse være din allierede når I sætter jer til bords

Vores sanser er virkelig fintunede, og ofte er de endda ligefrem overgearede. Vi leder konstant efter sammenhænge, og vores hjerner laver hele tiden associationer. Kort sagt, forbinder vi det gode med noget godt, og det dårlige med noget dårligt… For det meste! Det er som sådan ikke raketvidenskab at forstå, men det er vigtigt. Det betyder nemlig, at vi gennem sanserne kan flytte folks opfattelse af den måde, som de oplever verden. Vi tror på, at den gode oplevelse kan flytte mennesker.

Imponér samarbejdspartnere og potentielle kunder. En god madoplevelse kan være med til at gøre forskellen på succes eller fiasko. Når vi er mætte og glade, har vi bedre forudsætninger for at tage gode beslutninger. Derfor er det en rigtig god ide, at få en lækker menu til jeres forretningsmøde eller netværksarrangement.

 

Social dining lægger op til samarbejde og samtale

Social dining er lidt den nye dreng i klassen, men har rod i oldgamle måder at spise på. Der lægges op til fadserveringer, hvor man hjælper hinanden, og det tager tid at komme igennem retterne. På grund af det tidslige aspekt, er der god tid til at tale sammen og opbygge relationer, både under spisningen og mellem serveringerne. Derfor er det fantastisk til at opbygge relationer.

Social dining er egentlig en retænkning af kendte koncepter. Der er en grund til at man ofte bruger spisning i forbindelse med møder og i forretningssammenhænge. Når man spiser sammen er det lettere at få paraderne ned, og man kan komme tættere ind på livet af hinanden, og få opbygget en gensidig tillid.

Virksomhedsmiddag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024