Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Teammiddag med privat kok fra kun 400 DKK per person

Giv dit team en uforglemmelig aften med god mad, samvær og professionel service

Et godt team fortjener en god middag. Hvad end I fejrer en milepæl, siger velkommen til nye kolleger eller bare ønsker at styrke fællesskabet, så gør Chefmade det let og lækkert.

Fra kun 400 DKK per deltager

Chefmade teammiddage starter ved 400 DKK per person, og inkluderer:

  • En flere-retters menu skabt ud fra jeres ønsker

  • En privat kok, der tilbereder alt på stedet

  • Mulighed for tilvalg som vinmenu, borddækning og servering

Vi tilbyder både afslappede og eksklusive middage – alt efter stemningen.

Vælg jeres ideelle sted

Teammiddagen kan holdes:

  • kontoret, hvis der er køkken

  • I et privat hjem

  • I en ekstern venue – vi hjælper gerne med at finde en

Udendørs, tagterrasse eller noget helt andet? Vi løser det sammen.

Alle kan være med

Vi tilgodeser alle diæter – fra vegansk og vegetarisk til glutenfri, halal og allergivenligt. Ingen skal føle sig udenfor.

Sådan kommer I i gang

Send os en forespørgsel med deltagerantal, sted og præferencer. Vælg selv en kok, eller lad os finde den rette til jeres team.

Gør jeres næste teammiddag til noget særligt – velsmagende, nemt og 100 % mindeværdigt.

Teammiddag med privat kok fra kun 400 DKK per person image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.