Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Eksklusiv middag for C-Suite & VIP-gæster

Personligt dining-koncept til ledelsen – 8–20 gæster, fra 850 DKK per person

Et særligt møde kræver en særlig ramme. Med Chefmade får I et skræddersyet madkoncept til C-level gæster, bestyrelser og VIPs, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Vi arrangerer private dining for 8–20 gæster, med kompromisløs kvalitet og fuld diskretion – tilpasset netop jeres behov.

Højeste kvalitet og professionel diskretion

Fra 850 DKK per person tilbyder vi:

  • En personlig menu på gastronomisk topniveau

  • En privat kok med stor erfaring og eksklusiv baggrund

  • Mulighed for vinmenu, borddækning, servering og butlerservice

  • Afholdelse i kontoret, hjemmet, suite eller en venue vi finder

Chefmade skaber rammerne – I sætter tonen.

Ideelt til forhandlinger, partnerskaber og fejring

Et privat måltid åbner døre og skaber tryghed. Vores C-Suite middage gør det nemt at kombinere strategi, netværk og oplevelse – uden kompromis.

Næste skridt? Læs mere eller kontakt os

Send en forespørgsel, og vi vender tilbage med et forslag, der matcher jeres præcise behov – diskret og professionelt.

Eksklusiv middag for C-Suite & VIP-gæster image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.