Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Lej en kok med Chefmade

Hvorfor leje en kok?

At leje en kok til dit arrangement kan være den ekstra luksus, der sætter prikken over i'et og skaber en helt unik oplevelse for dine gæster. Fordelene ved at leje en kok inkluderer muligheden for at nyde lækker mad lavet med kærlighed og ekspertise uden selv at skulle stå for madlavningen. En privat kok kan skabe en gastronomisk smagsoplevelse, der skiller sig ud fra almindelige restauranter og giver dine gæster en mindeværdig og unik madoplevelse.

 

Hvordan fungerer det at leje en kok?

Processen med at leje en kok med Chefmade er enkel og fleksibel. Du kan nemt booke en kok til dit selskab online eller via telefon. Menuerne kan tilpasses præcis efter dine gæsters præferencer, så du kan være sikker på at få serveret netop de retter, dine gæster vil elske. Når du lejer en kok, kan du forvente professionel servering, hvor kokken præsenterer hver ret på en elegant og delikat måde.

 

Hvad koster det at leje en kok?

Priserne for menuerne på Chefmade er inkl. alle råvarer samt servering af maden. Oprydning er selfølgelig også inkluderet. Transportomkostninger for kokken til dig tilføjes til middagen, og ligger typisk mellem 300,00 kr og 900,00 kr. 

 

Hvorfor vælge Chefmade?

Chefmade adskiller sig fra andre kokkeleje-tjenester ved at tilbyde en helt unik og mindeværdig gastronomisk oplevelse. Vores kokke er erfarne og dygtige i deres håndværk og kan skabe madoplevelser, der imponerer dine gæster. Med Chefmade kan du tilpasse din menu efter dine ønsker og behov, så du får præcis den gastronomiske oplevelse, du drømmer om.

 

Privat kok til dit eget hjem

Vil du nyde lækker madlavning uden at forlade dit eget hjem? Så bør du overveje at leje en kok til dit næste arrangement. En privat kok til dit eget hjem skaber en hyggelig aften med gourmetmad i dine egne omgivelser. Chefmade kan gøre din fest eller konfirmation gastronomisk ved at tilbyde en helt unik madoplevelse, som dine gæster vil elske. Med kokkene fra Chefmade kan du fokusere på at være en god vært, mens vi sørger for alle detaljer i madlavningen.

Lej en kok med Chefmade image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024