Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

60 års fødselsdag

Fylder du 60 år inden for en nær fremtid, og går du med planer om at fejre den med venner og familie? Her hos chefmade kan du nemlig realisere drømmen om en privat kok.

 

Få en privat kok til din 60 års fødselsdag

Overlad madlavningen til en professionel kok

En 60 års fødselsdag er en god anledning til at invitere alle dem, du holder af. Det er en af de helt store mærkedage i dit liv, og derfor fortjener du også at kunne nyde dagen fuldt ud. Det kan ofte skabe bekymringer, når man inviterer til middag eller fest, og planlægger at stå for madlavningen selv. Menu sammensætning, indkøb, tilberedning af maden og efterfølgende opvask og oprydning kan stjæle dyrebar tid på din store dag. Ved at leje en kok frigiver du utrolig meget tid og overskud.

Ved at få en professionel kok til at sammensætte en menu, indkøbe de bedste, lækreste og mest friske råvarer og slutteligt tilberede og servere maden, får du mulighed for udelukkende at være fødselar på din store dag. Du slipper for at bruge en stor del af din fest på at stå i køkkenet. Du kan altså på lige fod med dine gæster fokusere 100 procent på at nyde maden og det gode selskab. Måske ønsker du at holde en tale for dine gæster, eller måske vil dine gæster holde taler eller sørge for andre underholdende indslag. Ved at leje en kok og overlade ansvaret for madlavningen til en anden,kommer du ikke til at gå glip af alle de betydningsfulde øjeblikke på din 60 års fødselsdag.

 

Lad dine gæster inspirere menuen 

Uanset om I bliver 10 eller 50 gæster til bords, finder du mange muligheder for menuer.

Bærer din gæsteliste præg af en overvægt af børnebørn og barnlige sjæle, ønsker du måske, at menuen til din 60 års fødselsdag skal afspejle det. Ved at booke en privat kok har du flere forskellige muligheder for at tilfredsstille både små og store gæster. Du kan nemlig skræddersy menuen, som du vil. Er dine gæster altspisende, har de specifikke præferencer eller måske endda allergier eller andre diæter, der ekskluderer visse råvarer, skal du måske tilgodese dette i din menu.

 

Få inspiration til den perfekte menu

Har du et særligt forhold til et bestemt lands kulinariske specialiteter, kan du med garanti finde det perfekt gastronomiske match til din 60 års fødselsdag.

Har du rejst meget i Frankrig, eller var du og din partner på bryllupsrejse i Italien, kan det f.eks. inspirere dig til, hvilken menu du skal vælge. Det kan også være, at du altid har drømt om at rejse til Mexico eller Japan. Måske har du endda forestående planer om at gøre netop det.

Ved at vælge en menu på baggrund af et køkken du har forkærlighed for, skaber du muligheden for at mindes din 60 års fødselsdag, når du i fremtiden besøger disse lande eller spiser lignende menuer.

Du kan altså skabe grobund for mindeværdige menuer ved at vælge retter eller råvarer, du holder særligt af, og som du måske kommer til at nyde igen i fremtiden.

 

Private dining: Vær på restaurant derhjemme

Har du en specifik restaurant, du ofte besøger, har du måske overvejet at tage derhen til din 60 års fødselsdag. Det kan dog desværre resultere i en opdelt aften eller følelsen af man skal skynde sig, hvis man efterfølgende skal hjem og fortsætte festen.

Ved at få en kok til at komme hjem til dig i form af private dining, får du og dine gæster muligheden for at nyde professionelt tilberedt restaurantmad. I behøver heller ikke tænke over at skulle holde igen med noget.

Konceptet private dining har på kort tid vundet en plads i vores hjerter og bevidsthed, netop fordi du får det bedste fra to verdener. Du får følelsen af at være på restaurant og blive forkælet, samtidig med, at du får de frie, trygge rammer, så du kan holde et brag af en fest.

 

Fejr en andens 60 års - lej en kok i gave 

Er det ikke dig, men din partner, din gode ven eller et nært familiemedlem, der har en snarlig 60 års fødselsdag, kan en privat kok være den ultimative gave. Du kan vælge at lade det, at du lejer en kok, være hemmeligt helt indtil den store dag oprinder. Du skal selvfølgelig sørge for at aftale med den kommende fødselar, at du står for madlavningen. 

Du kan også vælge at dele dine planer på forhånd, så den kommende fødselar kan være med til at sammensætte ideer til menuen til .

En tredje mulighed er at holde det delvist hemmeligt ved f.eks. blot at spørge den kommende fødselar om ønsker og ideer til en 60 års fødselsdags menu, på den store dag.

Hvis du vælger at holde det hemmeligt, overrasker du med garanti både fødselar og gæster. Ingen vil nogensinde gætte, at du har lejet en professionel kok til at stå for maden. Det kan altså blive en overraskelse udover det sædvanlige, når kokken ankommer til festen.

60 års fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024