Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Restaurant Rebel
Restaurant Rebel

Restaurant

Restaurant Rebel

Om Restaurant Rebel

Restaurant Rebel har med sin Bib Gourmand-anerkendelse i 5 år i træk og som en stolt anbefaling i Michelin Guiden en fast plads i den Dansk restaurationsverden. Restaurant Rebel byder på en kulinarisk rejse, hvor det moderne europæiske køkken møder nuancer fra Asien. Deres urokkelige passion for kvalitet, ærlighed og innovation skinner igennem i hver eneste servering. Restaurant Rebel er et sandt vidnesbyrd om gastronomisk ekspertise.

Rebels flotte anerkendelser i Bib Gourmand og Michelin guiden afspejler deres konstante stræben efter fornyelse og evne til at fusionere det moderne europæiske køkken med subtile asiatiske nuancer. De introducerer regelmæssigt nye retter, der afspejler sæsonens bedste råvarer, og hver ret er et vidnesbyrd om deres dedikation til kunsten at lave mad. Deres team af kokke arbejder utrætteligt for at sikre, at hver gæst efterlades med et smil på læben og en uforglemmelig madoplevelse i erindringen. Med en atmosfære, der kombinerer elegance med afslappet komfort, sikrer Rebel, at din private dining oplevelse med bliver intet mindre end enestående.

Restaurant Rebel

Bedømmelser af Restaurant Rebel (3)

5.00

JB

Fantastisk madoplevelse #Rebel

Vi fik en fantastisk gourmet oplevelse af de 3 kokke fra Rebel. 30 personers selvskab, med 6 retter fra et almindeligt køkken er ingen sag. Well done, og tak for dejlig mad.

PH

Rebel

Sylvester fra Rebel var meget professionel og gjorde vores aften helt speciel. Virkelig skøn og lækker mad. Ren forkælelse🧡

MT

Fantastisk aften

Rigtig dejlig mad og Philip gjorde det helt fantastisk. Køkkenet efterladt pænt og rent. Konceptet kan helt klart anbefales

Book Restaurant Rebel

Priser fra 850 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024