Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Restaurant Rebel
Restaurant Rebel

Restaurant

Restaurant Rebel

Om Restaurant Rebel

Restaurant Rebel har med sin Bib Gourmand-anerkendelse i 5 år i træk og som en stolt anbefaling i Michelin Guiden en fast plads i den Dansk restaurationsverden. Restaurant Rebel byder på en kulinarisk rejse, hvor det moderne europæiske køkken møder nuancer fra Asien. Deres urokkelige passion for kvalitet, ærlighed og innovation skinner igennem i hver eneste servering. Restaurant Rebel er et sandt vidnesbyrd om gastronomisk ekspertise.

Rebels flotte anerkendelser i Bib Gourmand og Michelin guiden afspejler deres konstante stræben efter fornyelse og evne til at fusionere det moderne europæiske køkken med subtile asiatiske nuancer. De introducerer regelmæssigt nye retter, der afspejler sæsonens bedste råvarer, og hver ret er et vidnesbyrd om deres dedikation til kunsten at lave mad. Deres team af kokke arbejder utrætteligt for at sikre, at hver gæst efterlades med et smil på læben og en uforglemmelig madoplevelse i erindringen. Med en atmosfære, der kombinerer elegance med afslappet komfort, sikrer Rebel, at din private dining oplevelse med bliver intet mindre end enestående.

Restaurant Rebel

Bedømmelser af Restaurant Rebel (3)

5.00

JB

Fantastisk madoplevelse #Rebel

Restaurant Rebel

Vi fik en fantastisk gourmet oplevelse af de 3 kokke fra Rebel. 30 personers selvskab, med 6 retter fra et almindeligt køkken er ingen sag. Well done, og tak for dejlig mad.

PH

Sylvester fra Rebel var meget professionel og gjorde vores aften helt speciel. Virkelig skøn og lækker mad. Ren forkælelse🧡

MT

Fantastisk aften

Restaurant Rebel

Rigtig dejlig mad og Philip gjorde det helt fantastisk. Køkkenet efterladt pænt og rent. Konceptet kan helt klart anbefales

Book Restaurant Rebel

Priser fra 850 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024