Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Mundwerk
Mundwerk

Restaurant

Mundwerk

Om Mundwerk

Restaurant Mundwerk er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og vest, som sammen med godt håndværk munder ud i fantastiske smage. Det er mad til både øjne og mund.

Med folkene fra Restaurant Mundwerk i ryggen er dit arrangement, stort som småt, i enormt kyndige hænder. Det er bestemt ikke pral, når de skriver på deres hjemmeside: "Uanset om I drømmer om trendy taiwanesisk, helstegt pattegris, nynordisk elegance eller noget helt fjerde, så sørger vi for, at det bliver, præcist som I har drømt om." Det løfte bunder i en enorm kærlighed til det gode håndværk, og den gode smag. Mundtwerk skal forstås som håndværk til munden, og det hentyder til det verdenskendte tyske præcisionsarbejde og respekt for det gennemarbejdede. Det er kraftfulde smage, pakket ind i elegance.

Mundwerk

Bedømmelser af Mundwerk (5)

4.60

SC

En rigtig god smagsoplevelse.

Super god oplevelse. Alle fem retter+ snacks var meget velsmagende - nogle endda i ekstra god kvalitet. Stort fagligt overskud. God kemi med kokken. En stor succes til vores lille selskab.

LH

En anbefaling værd :)

uovertruffen mad og service

KB

Overgik vores forventninger

William og Virgil fra Mundwerk var helt forrygende. De kom i god tid, havde styr på det hele, var hjælpsomme og servicemindede og serverede fantastisk mad, som alle gæster roste til skyerne. Køkkenet blev efterladt så flot. Jeg kan ikke anbefale dem nok. Vi er så glade for, at vi valgte Mundwerk. Det overgik vores forventninger.

TR

Middag i særklasse

De 2 kokke fra Mundwerk leverede en sublim middag! De sørgede for, at alt spillede! Og de blendede bare ind, så det var en sand fornøjelse, hvor jeg som værtinde bare kunne læne mig tilbage og nyde den lækre mad og det gode selskab. Bagefter ryddede de det hele op, så køkkenet strålede✨ Og de havde endda gemt resterne fra middagen i bøtter i køleskab og fryser. Dejlig surprise🤩 Jeg giver Mundwerk mine bedste anbefalinger!

Book Mundwerk

Priser fra 695 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024