Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

French

Den mellemstore menu

By Mundwerk

Reviews

4.6 / 5

Menuen - 7 courses

SNACKS

Friteret jomfruhummer med chipotle & melon ”Rejemad” med avokado, urtecreme & radiser Krustade med ”Høns i asparges” Urtevaffel med trøffel & sortfodsskinke

FORRET

Citrusmarineret sandart & æbler i hyldeblomst Aromatisk agurk, maltflager, citronpuré, peberrod, dild & små salater

BRØD

Surdejsboller & pisket smør

MELLEMRET 1

Pighvar stegt på crouton Blomkål, mandler, porre, spidskål & champagnesauce

MELLEMRET 2

Mundwerks Kalvetartar Estragoncreme, tomater, sennepskorn, friterede kartofler & frisee

HOVEDRET

Grillet oksehøjreb & Kartoffelterrine Croquette med skank, karamelliseret løg, kantareller, rødbeder & sherrysauce med syltede perleløg

DESSERT

Hindbærsorbet & chokolademousse Braiseret ananas, karamel, brændt chokolade, citrusurter & sprød tuiles

995 DKK / person

Mundwerk

7 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Mundwerk

Restaurant Mundwerk er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og vest, som sammen med godt håndværk munder ud i fantastiske smage. Det er mad til både øjne og mund.

Mundwerk

Med folkene fra Restaurant Mundwerk i ryggen er dit arrangement, stort som småt, i enormt kyndige hænder. Det er bestemt ikke pral, når de skriver på deres hjemmeside: "Uanset om I drømmer om trendy taiwanesisk, helstegt pattegris, nynordisk elegance eller noget helt fjerde, så sørger vi for, at det bliver, præcist som I har drømt om." Det løfte bunder i en enorm kærlighed til det gode håndværk, og den gode smag. Mundtwerk skal forstås som håndværk til munden, og det hentyder til det verdenskendte tyske præcisionsarbejde og respekt for det gennemarbejdede. Det er kraftfulde smage, pakket ind i elegance.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024