Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Maade Dining
Maade Dining

Restaurant

Maade Dining

Om Maade Dining

Jonas Henriksen er kokken bag Maadeog har arbejdet på nogle af Jyllands allerbedste restauranter. Han vil ud fra dine ønsker samt årstidens sæsoner, give dine gæster en totaloplevelse hvor dufte, smage og anretning går op i en højere enhed. Maade Dining tilbyder en sanselig oplevelse med fortryllende smagsindtryk og visuelle serveringer. Vores fokus er på samvær og kvalitet. Jonas Henriksen sikrer en helhedsoplevelse, hvor smag, duft og anretning harmonerer perfekt.

Hos Maade Dining stræber vi efter at skabe en komplet sanselig oplevelse, hvor du og dine gæster kan nyde de mest fortryllende smagsindtryk, visuelt indbydende præsentationer og en professionel betjening. Vi bruger kun de fineste råvarer, der er tilgængelige, herunder vilde urter og bær fra vores natur, lokalt dyrkede grøntsager samt de bedste eksklusive ingredienser fra det meste af verdenen Maade er en intim private dining oplevelse som sætter fokus på samværet og den gode spiseoplevelse. Vi forsøger at skære ind til benet, og leverer en kompromisløs og hjertevarm helhedsoplevelse som vil byde på ekstraordinære smagsindtryk, visuelt indbydende serveringer og en professionel service.

Maade Dining

Book Maade Dining

Priser fra 895 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024