Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Øjeblikket

By Maade Dining

Menuen - 4 courses

SNACK 1

Crustade
Saltet laks, grape, sort hvidløg

Sprød surdej
Sortfodsskinke og comté

BRØD

Brioche & Smør

FORRET

Butternut squash
Græskar, havtorn, caviar gold selection

HOVEDRET

Frilandsgris
BBQ, fennikel, sort hvidløg

Modnet højreb
Selleri, sylt, gastrique

DESSERT

Kvæde
Vanilje, nougatine

TILVALG: VIN MENU

kr. 500.-

895 DKK / person

Maade Dining

4 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Maade Dining

Jonas Henriksen er kokken bag Maadeog har arbejdet på nogle af Jyllands allerbedste restauranter. Han vil ud fra dine ønsker samt årstidens sæsoner, give dine gæster en totaloplevelse hvor dufte, smage og anretning går op i en højere enhed. Maade Dining tilbyder en sanselig oplevelse med fortryllende smagsindtryk og visuelle serveringer. Vores fokus er på samvær og kvalitet. Jonas Henriksen sikrer en helhedsoplevelse, hvor smag, duft og anretning harmonerer perfekt.

Maade Dining

Hos Maade Dining stræber vi efter at skabe en komplet sanselig oplevelse, hvor du og dine gæster kan nyde de mest fortryllende smagsindtryk, visuelt indbydende præsentationer og en professionel betjening. Vi bruger kun de fineste råvarer, der er tilgængelige, herunder vilde urter og bær fra vores natur, lokalt dyrkede grøntsager samt de bedste eksklusive ingredienser fra det meste af verdenen Maade er en intim private dining oplevelse som sætter fokus på samværet og den gode spiseoplevelse. Vi forsøger at skære ind til benet, og leverer en kompromisløs og hjertevarm helhedsoplevelse som vil byde på ekstraordinære smagsindtryk, visuelt indbydende serveringer og en professionel service.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024