Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Lukas
Lukas

Kok

Michelin Guide

Lukas

Om Lukas

Min passion for mad og værtskab begyndte for 9 år siden. Fra 2018 til 2022 var jeg i lære hos Restaurant Abstrakt i Hirtshals, hvor jeg bestod min svendeprøve med guldmedalje. Efterfølgende blev jeg ansat som køkkenchef på restauranten. Min passion tog for alvor fart, da jeg i november 2019 blev en del af DGU’s Junior Kokkelandshold.

Siden da har jeg været med til at skabe historiske resultater for holdet, hvor jeg fortsat er en fast del, og vi arbejder videre mod nye triumfer. Jeg er drevet af en umiddelbar tilgang til madlavning, hvor alt handler om smagen. Jeg sætter en ære i, at gæsten føler sig godt tilpas – med en nordjysk tilgang til det hele. Min mission er at skabe unikke, personlige og eksklusive madoplevelser, der giver dig som vært mulighed for at være til stede sammen med dine gæster. Et arrangement med Dune Dining er altid en afspejling af det, jeg selv ville ønske for mine gæster. Jeg vil gøre mit bedste for at møde alle rundt om bordet i øjenhøjde. Det vil glæde mig at være en del af jeres næste arrangement, uanset om det er en uformel frokost med venner og familie, firmaets store sommerfest eller den årlige middag.

Lukas

Bedømmelser af Lukas (1)

4,0

FD

Pensionist

Lukas

Alle var meget tilfreds

Book

Priser fra 600 DKK per person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.