Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuKok
Om Lukas
Min passion for mad og værtskab begyndte for 9 år siden. Fra 2018 til 2022 var jeg i lære hos Restaurant Abstrakt i Hirtshals, hvor jeg bestod min svendeprøve med guldmedalje. Efterfølgende blev jeg ansat som køkkenchef på restauranten. Min passion tog for alvor fart, da jeg i november 2019 blev en del af DGU’s Junior Kokkelandshold.
Siden da har jeg været med til at skabe historiske resultater for holdet, hvor jeg fortsat er en fast del, og vi arbejder videre mod nye triumfer. Jeg er drevet af en umiddelbar tilgang til madlavning, hvor alt handler om smagen. Jeg sætter en ære i, at gæsten føler sig godt tilpas – med en nordjysk tilgang til det hele. Min mission er at skabe unikke, personlige og eksklusive madoplevelser, der giver dig som vært mulighed for at være til stede sammen med dine gæster. Et arrangement med Dune Dining er altid en afspejling af det, jeg selv ville ønske for mine gæster. Jeg vil gøre mit bedste for at møde alle rundt om bordet i øjenhøjde. Det vil glæde mig at være en del af jeres næste arrangement, uanset om det er en uformel frokost med venner og familie, firmaets store sommerfest eller den årlige middag.
Bedømmelser af Lukas (1)
4,0
FD
Pensionist
Alle var meget tilfreds
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025