Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (13)
1.
Gillardeau østers
med syltet solbærblade & peberrod
2.
Caviar
med syrnet fløde & knas med tomat
3.
Confit de Canard
med Piment d’espelette
4.
Saltet grøntsag
med syltet granskud
5.
Koldrøget laks
med fynsk rygeost & spæde krydderurter
6.
Rimmet vesterhavsfisk
med stikkelsbær & syltet løgblomster
7.
Reje fra Skagen
med nouc mam & agurk
8.
Brød
med gammeldags kærnet smør & svinefedt
9.
Pighvar
på crouton serveret med beurre blanc & tomater fra Orkidégaarden
10.
Knoldselleri
med halvehjerte & friske sorte trøfler
11.
Skovkylling
fra Nørre Lyngby med stegte østershatte, sprød kartoffel & cremet Vesterhavsost
12.
Luftig mousse
med frugtigt indlæg serveret med ristet græskarkerner, saltkaramel & kaffeis
13.
Petit Fours
lille, dekorativ kage eller konfekt, ofte serveret som sød afslutning til kaffe eller dessert.
Krav til køkkenet
Ovn
medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af (1)
FD
Pensionist
Alle var meget tilfreds
1.950 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Min passion for mad og værtskab begyndte for 9 år siden. Fra 2018 til 2022 var jeg i lære hos Restaurant Abstrakt i Hirtshals, hvor jeg bestod min svendeprøve med guldmedalje. Efterfølgende blev jeg ansat som køkkenchef på restauranten. Min passion tog for alvor fart, da jeg i november 2019 blev en del af DGU’s Junior Kokkelandshold.
Siden da har jeg været med til at skabe historiske resultater for holdet, hvor jeg fortsat er en fast del, og vi arbejder videre mod nye triumfer. Jeg er drevet af en umiddelbar tilgang til madlavning, hvor alt handler om smagen. Jeg sætter en ære i, at gæsten føler sig godt tilpas – med en nordjysk tilgang til det hele. Min mission er at skabe unikke, personlige og eksklusive madoplevelser, der giver dig som vært mulighed for at være til stede sammen med dine gæster. Et arrangement med Dune Dining er altid en afspejling af det, jeg selv ville ønske for mine gæster. Jeg vil gøre mit bedste for at møde alle rundt om bordet i øjenhøjde. Det vil glæde mig at være en del af jeres næste arrangement, uanset om det er en uformel frokost med venner og familie, firmaets store sommerfest eller den årlige middag.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025