Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Henrik Jyrk
Henrik Jyrk

Chef

Henrik Jyrk

Om Henrik Jyrk

Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske køkken hjem til dig.

De fantastiske og forttyllende smage fra det asiatiske køkken er omdrejningspunktet hos Private Dining By Henrik Jyrk. De har kastet sig over det pan asiatiske køkken, hvor de forkæler restaurantens gæster med fantastiske smage, der både udfordrer og forfører. Al inspirationen er hentet fra det asiatiske, hvor smagsoplvelsen og teknikerne er i højsædet. Smagsløgene vil blive udfordret og forkælet, når man skal igenne det asiatiske køkken. Fra Singapore i det sydlige Asian, til Hokaidoo i det nordlige Japan, er inspirationen hentet.

Henrik har hjemme i København og kører gerne hjem til jer hvis i er inden for 100km radius.

Henrik Jyrk

Bedømmelser af Henrik Jyrk (4)

5.00

LN

super aften

Henrik Jyrk

Mine venner og jeg havde en fantastisk aften med Henrik Jyrk som vores kok. Han ankom til tiden og gik straks i gang med at forberede de mest fantastiske asiatiske retter. Hver bid var en ny oplevelse, og Henriks venlige og professionelle tilgang gjorde hele aftenen meget behagelig. Vi kan varmt anbefale Henrik til enhver, der ønsker en uforglemmelig madoplevelse

NS

eksplosion af smag

Henrik Jyrk

Til min fødselsdag valgte jeg Henrik Jyrk som kok, og det var en af de bedste beslutninger nogensinde. Hver ret var en eksplosion af smag, præsentationen var som på en Michelin-restaurant, og Henrik var yderst professionel og venlig. Han forklarede hver ret, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere speciel. Alle mine gæster var imponerede, og køkkenet blev efterladt skinnende rent. Jeg kan varmt anbefale Henrik til enhver særlig lejlighed.

JR

Det bedste fra det asiatiske køkken ... i vores stue i KBH K

Henrik Jyrk

Henrik Jyrk tog os på en kulinarisk rejse gennem Asien med hans fantastiske retter. Hver bid var en ny oplevelse, fyldt med komplekse smage og perfekt tilberedt. Hans opmærksomhed på detaljerne og præsentationen var enestående. Hver ret blev præsenteret med en beskrivelse, som øgede vores forståelse og nydelse. Det var en aften, vi sent vil glemme, og vi ser frem til at booke ham igen til vores næste store begivenhed. Ja, det var lidt dyrt, men hver en krone værd.

JR

Fantastisk Aften med Henrik

Henrik Jyrk

Henrik Jyrk skabte en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi havde closing dinner på en stor deal og ville bare have det bedste af det bedste. Henrik leverede varen ... garneret med små røverhistorier her og der :) Hver ret var perfekt tilberedt og smukt anrettet. Henrik's evne til at kombinere asiatiske og nordiske smage på en innovativ måde var enestående. Hans venlige og professionelle tilgang gjorde hele oplevelsen meget behagelig. Vores gæster var alle meget imponerede over den høje standard af både mad og service. Vi kan varmt anbefale Henrik til enhver, der ønsker en uforglemmelig madoplevelse.

Book Henrik Jyrk

Priser fra 750 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024