Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (8)
1.
SNACKS
SPRØD WONTON - Japansk mayo & tomat TARTELET - Rygeost, Wasabi & Rejer IBERICO SKINE
2.
BRØD
Brød med økologisk smør
3.
FORRET
Kammusling - Ponzu - Sesam - Ørredrogn & Øster blade
4.
1. MELLEMRET
Krabbe - Karry - Tomat & Papadum
5.
2. MELLEMRET
Torske fisk - Caviar - Miso - Vinter spinat & creme sauce
6.
HOVEDRET
Sæsonens vildt - kål - Aromatiske urte - Trøffel & Sauce exotic
7.
OST
Lagret comte - Sprød tang - Tørret frugt
8.
DESSERT
Chokolade - kokos - matcha & krokant
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Henrik Jyrk medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske køkken hjem til dig.
De fantastiske og forttyllende smage fra det asiatiske køkken er omdrejningspunktet hos Private Dining By Henrik Jyrk. De har kastet sig over det pan asiatiske køkken, hvor de forkæler restaurantens gæster med fantastiske smage, der både udfordrer og forfører. Al inspirationen er hentet fra det asiatiske, hvor smagsoplvelsen og teknikerne er i højsædet. Smagsløgene vil blive udfordret og forkælet, når man skal igenne det asiatiske køkken. Fra Singapore i det sydlige Asian, til Hokaidoo i det nordlige Japan, er inspirationen hentet.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327