Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Trattoria L'altro
Trattoria L'altro

Restaurant

Trattoria L'altro

Om Trattoria L'altro

Bag restaurant L’Altro står holdet fra den anerkendte Michelin-restaurant Era Ora. De ønsker at forkæle jer med autentiske italienske serveringer, hvor enkelhed møder dybde i smag. De kombinerer traditionelle italienske retter med et moderne twist. L'Altro er et passioneret team, der har rødder i forskellige regioner af Italien, hvilket sikrer en autentisk smagsoplevelse. Selvom de udfordrer det konventionelle, bevarer de altid de originale smages integritet i en klar og uspoleret hovedrolle.

Skabt af holdet bag den berømte Michelin-restaurant Era Ora, præsenterer L’Altro sig som en "antiristorante", en hyldest til den autentiske, hjemlige madoplevelse. Navnet L’Altro, som betyder ”den anden” på italiensk, er en anerkendelse af deres første gastronomiske eventyr og den dyrebare viden, de har høstet derfra. Med en dyb forståelse for det italienske køkken, behandler L’Altro hver ret med kreativ finesse, hvor hver detalje er nøje overvejet. Det dedikerede team er håndplukket fra hele Italien, hvilket sikrer en autentisk og kulinariske mangfoldighed. Mens de er tro mod regionale traditioner, tilføjer de også en moderne og skarp vinkel, hvilket inviterer gæsterne på en uforglemmelig smagsrejse gennem Italiens rige køkken.

Trattoria L'altro

Bedømmelser af Trattoria L'altro (3)

5.00

HL

Super lækkert

Super lækker mad, god service hele vejen igennem.. Der kom 3 tjenere/kokke og leverede fantastisk service. De “passede sig selv i køkkenet” ordnede det de skulle - pakkede sammen rengjorde og tog afsted.. kan klart anbefales..

KA

Fantastisk

Maden var helt fantastisk. Det var en helt igennem skøn oplevelse. Hvis jeg skulle give et råd til forbedring, ville det være at restauranten skal være lidt hurtigere til at give besked tilbage på ens spørgsmål. Ellers perfekt!

Book Trattoria L'altro

Priser fra 635 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024