Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (3)
1.
PLATEAU DE FRUITS DE MER
Perle Blanche østers. Norske hånddykkde kammuslinger. Gratineret sorthummer. Prunier Baerii caviar. Kongekrabbe. Jomfruhummer. Behørigt tilbehør.
2.
HOVEDRET
Coté de Boeuf med trøffelsauce & morkel-frikassé (& friskrevet trøffel i sæsonerne).
3.
DESSERT
Choux au Craquelin med iscreme af grand cru. Bora Bora vanille & chokoladesauce af Michel Michauds egen chokolade.
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Struktur medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af Struktur (1)
TG
Service og smag helt i top.
Virkelig lækkert mad og rigtig god service. Alt var helt perfekt - også smagen. Vi vil til enhver tid anbefale andre, at blive serviceret og forkælet af Struktur.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Struktur er Restaurant Texturs stolte søsterrestaurant og anerkendt som en af Aalborgs bedste. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, hvor intet går til spilde. BEMÆRK: Menuerne er tænkt som en smagsprøve på Strukturs køkken. Struktur er så passioneret omkring sæsonens skiften, at menuerne derfor opdateres kontinuerligt. Derfor, når du booker Struktur til din Private Dining, vil du modtage en opdaterede sæsonmenu. En menu, I selvfølgeligt kan komme med bemærkninger og input til.
Hovedelementerne i maden på Struktur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Struktur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovativ. Madstilen er stærkt præget af en iboende lyst til innovation, og en trang til at udforske nye smage, mens kerneværdierne bevares. Det skaber et enkelt, rent og smukt visuelt udtryk. Booker man Struktur, så vil I få en middag serveret med en uovertruffen nordjysk gæstfrihed, plads til kvalitetstid og tålmodighed med alle elementerne, så de kan opfylde deres fulde potentiale.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327