Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Struktur
Struktur

Restaurant

Struktur

Om Struktur

Struktur er Restaurant Texturs stolte søsterrestaurant og anerkendt som en af Aalborgs bedste. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, hvor intet går til spilde. BEMÆRK: Menuerne er tænkt som en smagsprøve på Strukturs køkken. Struktur er så passioneret omkring sæsonens skiften, at menuerne derfor opdateres kontinuerligt. Derfor, når du booker Struktur til din Private Dining, vil du modtage en opdaterede sæsonmenu. En menu, I selvfølgeligt kan komme med bemærkninger og input til.

Hovedelementerne i maden på Struktur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Struktur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovativ. Madstilen er stærkt præget af en iboende lyst til innovation, og en trang til at udforske nye smage, mens kerneværdierne bevares. Det skaber et enkelt, rent og smukt visuelt udtryk. Booker man Struktur, så vil I få en middag serveret med en uovertruffen nordjysk gæstfrihed, plads til kvalitetstid og tålmodighed med alle elementerne, så de kan opfylde deres fulde potentiale.

Struktur

Bedømmelser af Struktur (1)

5.00

TG

Service og smag helt i top.

Virkelig lækkert mad og rigtig god service. Alt var helt perfekt - også smagen. Vi vil til enhver tid anbefale andre, at blive serviceret og forkælet af Struktur.

Book Struktur

Priser fra 775 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024