Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

PS Gastro
PS Gastro

Restaurant

PS Gastro

Om PS Gastro

Patrick P. Petersen er manden bag PS Gastro. Han afsluttede sin læretid på et slot i Frankrig og er tidligere køkkenchef på Rebel. PS er kulminationen på en dybtgående passion for det franske køkken, krydret med et tvist og en hyldest til det nordiske køkken. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, præsenteret med finesse og en dyb forståelse for gastronomi. Det klassiske møder det moderne, tradition bliver til innovation og hver bid er en rejse.

Fusionen af fransk finesse og nordisk innovation skaber en unik madoplevelse. Sæsonens råvarer og lokale producenter hyldes og retterne fortæller en uforglemmelig gastronomisk historie. Velkommen til moderne catering, hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd. Med sin konstante stræben efter fornyelse og perfektion, introducerer PS Gastro regelmæssigt retter, der hylder sæsonens råvarer og lokale producenter. Her er det ikke kun smagen, der er i fokus, men også historien bag hver ret, dedikationen og den dybe respekt for madens natur. PS Gastro er en sand repræsentation af moderne catering, hvor kvalitet, innovation og gæstfrihed går hånd i hånd. Maden bliver en uforglemmelig fortælling og hver servering en hyldest til gastronomien.

PS Gastro

Bedømmelser af PS Gastro (10)

5.00

RG

Fantastisk lækkert

Det var en rigtig god oplevelse på alle måder. Kokken kom præcis til tiden og arbejdede professionelt og til punkt og prikke hele aftenen. Maden var fantastisk og der var rigeligt af den! Vi havde valgt julemenuen og den kan klart anbefales. Vi vil klart vælge Chefmade og PS Gastro en anden gang.

M

5 stjerner og mere til.

Fantastisk mad og stemning leveret af Julius fra PS Gastro. Er bestemt ikke sidste gang vi booker via Chefmade.

CR

Virkelig god oplevelse hele vejen rundt

God vejledning og bestillingsproces. Lynhurtig tilbagemelding på spørgsmål. Virkelig lækker menu, som smagte fantastisk. Super hyggelig og dygtig kok, som læste os virkelig godt som selskab. Køkkenet efterladt over al forventning. Alt i alt et super koncept. Jeg er meget glad og tilfreds.

LH

Alt var fantastisk

Skøn velsmagende mad, skøn kok...absolut ikke sidste gang jeg skal bruge PS Gastro. Og mit køkken blev efterladt funklende

MF

Virkelig lækkert

Virkelig lækker menu, som levede fuldt op til forventningerne. Præsenteret med fantastisk situationsfornemmelse - et selskab i åbent køkken-alrum

CB

Super!

Sublimt. Helt og aldeles. Kokken var ikke kun utrolig dygtig, men også vældig behagelig og vittig. Super aften!

JM

Helt som forventet - og vi havde høje forventninger!

Virkelig solid madoplevelse - som alle komplimenterede!

Book PS Gastro

Priser fra 499 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024