60 års fødselsdag

Fylder du 60 år inden for en nær fremtid, og går du med planer om at fejre den med venner og familie? Så får du her inspiration til at sætte hak ved et af de mest omfattende punkter på din to-do liste. Her hos chefmade kan du nemlig realisere drømmen om en privat kok.

Fødselsdag med chefmade
Så let er det at bestille mad til fødselsdag

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Din Fødselsdag

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

Pernille TønnesenPernille Tønnesen
09:17 23 Oct 23
Vi var utroligt glade for vores intime familie-bryllupsmiddag fra Dauphine. Maden var forrygende lækker og kokkene var diskrete, behagelige og meget hjælpsomme. Kan på det varmeste andbefale at hyre Dauphine!
C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for fødselsdagen

Velkommen til chefmade – din partner i uforglemmelige fødselsdagsfejringer! Når du fylder 60 år, fortjener du en fejring, der er lige så enestående som dig. Med vores private kokkekoncept kan du nyde en skræddersyet kulinarisk oplevelse, der imponerer hver eneste gæst. Vores ‘social dining’ koncept bringer alle sammen omkring et bord fyldt med lækre retter, mens vores privat dining mulighed tilbyder en mere intim og eksklusiv atmosfære. Ønsker du at tilføje et ekstra touch? Overvej vores tilpassede vinmenuer eller skab mindeværdige øjeblikke med signaturcocktails. Med chefmade er du ikke bare en gæst, du er stjernen i din egen fest, mens vi sørger for hver detalje!

Få en privat kok til din 60 års

Fødselsdag

Overlad madlavningen til en professionel kok

En 60 års fødselsdag er en god anledning til at invitere alle dem, du holder af. Det er en af de helt store mærkedage i dit liv, og derfor fortjener du også at kunne nyde dagen fuldt ud.

Det kan ofte skabe bekymringer, når man inviterer til middag eller fest, og planlægger at stå for madlavningen selv. Menu sammensætning, indkøb, tilberedning af maden og efterfølgende opvask og oprydning kan stjæle dyrebar tid på din store dag. Ved at leje en kok frigiver du utrolig meget tid og overskud.

Læs mere om 60 års fødselsdag for henholdsvis kvinder og mænd her. 

Få en privat kok til din 60 års

Fødselsdag

Ved at få en professionel kok til at sammensætte en menu, indkøbe de bedste, lækreste og mest friske råvarer og slutteligt tilberede og servere maden, får du mulighed for udelukkende at være fødselar på din store dag. Du slipper for at bruge en stor del af din fest på at stå i køkkenet. Du kan altså på lige fod med dine gæster fokusere 100 procent på at nyde maden og det gode selskab.

Måske ønsker du at holde en tale for dine gæster, eller måske vil dine gæster holde taler eller sørge for andre underholdende indslag. Ved at leje en kok og overlade ansvaret for madlavningen til en anden, kommer du ikke til at gå glip af alle de betydningsfulde øjeblikke på din 60 års fødselsdag.

Fødselsdage med chefmade

Er du klar til at fejre den næste store fødselsdagsfest? På chefmade.dk kan du finde masser af inspiration til din fødselsdag. Chefmade er her for at gøre din fest uforglemmelig. Dyk ned i vores inspirerende indhold nu eller læs videre her. 

Lad dine gæster inspirere menuen

Uanset om I bliver 10 eller 50 gæster til bords, finder du mange muligheder for menuer.

Bærer din gæsteliste præg af en overvægt af børnebørn og barnlige sjæle, ønsker du måske, at menuen til din 60 års fødselsdag skal afspejle det. Ved at booke en privat kok har du flere forskellige muligheder for at tilfredsstille både små og store gæster. Du kan nemlig skræddersy menuen, som du vil.

Er dine gæster altspisende, har de specifikke præferencer eller måske endda allergier eller andre diæter, der ekskluderer visse råvarer, skal du måske tilgodese dette i din menu.

Få inspiration til den perfekte menu

Har du et særligt forhold til et bestemt lands kulinariske specialiteter, kan du med garanti finde det perfekt gastronomiske match til din 60 års fødselsdag.

Har du rejst meget i Frankrig, eller var du og din partner på bryllupsrejse i Italien, kan det f.eks. inspirere dig til, hvilken menu du skal vælge. Det kan også være, at du altid har drømt om at rejse til Mexico eller Japan. Måske har du endda forestående planer om at gøre netop det.

Ved at vælge en menu på baggrund af et køkken du har forkærlighed for, skaber du muligheden for at mindes din 60 års fødselsdag, når du i fremtiden besøger disse lande eller spiser lignende menuer.

Du kan altså skabe grobund for mindeværdige menuer ved at vælge retter eller råvarer, du holder særligt af, og som du måske kommer til at nyde igen i fremtiden.

 

Private dining: Vær på restaurant derhjemme

Har du en specifik restaurant, du ofte besøger, har du måske overvejet at tage derhen til din 60 års fødselsdag. Det kan dog desværre resultere i en opdelt aften eller følelsen af man skal skynde sig, hvis man efterfølgende skal hjem og fortsætte festen.

Ved at få en kok til at komme hjem til dig i form af private dining, får du og dine gæster muligheden for at nyde professionelt tilberedt restaurantmad. I behøver heller ikke tænke over at skulle holde igen med noget.

Konceptet private dining har på kort tid vundet en plads i vores hjerter og bevidsthed, netop fordi du får det bedste fra to verdener. Du får følelsen af at være på restaurant og blive forkælet, samtidig med, at du får de frie, trygge rammer, så du kan holde et brag af en fest.

Fejr en andens 60 års - lej en kok i gave

Er det ikke dig, men din partner, din gode ven eller et nært familiemedlem, der har en snarlig 60 års fødselsdag, kan en privat kok være den ultimative gave. Du kan vælge at lade det, at du lejer en kok, være hemmeligt helt indtil den store dag oprinder. Du skal selvfølgelig sørge for at aftale med den kommende fødselar, at du står for madlavningen.

Du kan også vælge at dele dine planer på forhånd, så den kommende fødselar kan være med til at sammensætte ideer til menuen til .

En tredje mulighed er at holde det delvist hemmeligt ved f.eks. blot at spørge den kommende fødselar om ønsker og ideer til en 60 års fødselsdags menu, på den store dag.

Hvis du vælger at holde det hemmeligt, overrasker du med garanti både fødselar og gæster. Ingen vil nogensinde gætte, at du har lejet en professionel kok til at stå for maden. Det kan altså blive en overraskelse udover det sædvanlige, når kokken ankommer til festen.

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.