50 års fødselsdag

At fylde 50 år er en vigtig milepæl og en lejlighed til at fejre livet uden bekymringer. En privat kok kan gøre din 50-års fødselsdag perfekt. I hjemlige omgivelser kan du nyde et professionelt og innovativt måltid, uden at skulle bekymre dig om forplejningen. Det er dagen, hvor du fortjener at forkæle dig selv!

Fødselsdag med chefmade
Så let er det at bestille mad til fødselsdag

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Din Fødselsdag

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

Pernille TønnesenPernille Tønnesen
09:17 23 Oct 23
Vi var utroligt glade for vores intime familie-bryllupsmiddag fra Dauphine. Maden var forrygende lækker og kokkene var diskrete, behagelige og meget hjælpsomme. Kan på det varmeste andbefale at hyre Dauphine!
C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for fødselsdagen

At fylde 50 år er en af de vigtigste dage at markere – det er halvvejs til at blive 100 år. Så når man bliver 50, er det dér, hvor man for alvor fejrer livet, vel vidende at det ikke varer evigt. Der skal ikke spares på noget! Men hvordan arrangerer man den ideelle 50 års fødselsdag? Det kunne for eksempel være med en privat kok. På den måde kan man planlægge sin halve vej til hundrede i hjemlige omgivelser – uden at skulle stresse over forplejningen. Med en kok i hjemmet kan du byde gæsterne på et professionelt og innovativt måltid, uden selv at løfte en finger. Hvis der er en dag, hvor man fortjener dette – så er det på dagen, hvor man fylder 50.

Få en privat kok til din 50 års

Fødselsdag

Fancy eller folkeligt måltid? – du bestemmer

Du kan gå på opdagelse og få inspiration blandt flere forskellige temaer. Har man et særligt ønske til en ret, der vækker specielle minder eller er betydningsfuld, fordi den har historie for fødselaren, vil det sikkert kunne findes blandt de mange valgmuligheder. Hvis man er mest til det folkelige og umiddelbare, kan man for eksempel holde et pizza-event, hvor man får besøg af et pizzakøkken på hjul. Råvarerne afhænger af sæsonen, og alle vil blive bespist med lækre, hjemmelavede pizzaer. Hvis man derimod ønsker at fejre sine 50 år med en mere fancy kulinarisk oplevelse, der går ud over det sædvanlige, kan man f.eks. vælge “den eksklusive”. Det er en menu, der består af 10 retter – såsom tatar, vesterhavstorsk, med mere. Der kommer helt sikkert til at være noget, man ikke har prøvet før.

Læs mere om 50 års fødselsdag for henholdsvis kvinder og mænd her. 

Få en privat kok til din 50 års

Fødselsdag

Spis med øjnene – menu ideer til 50 års fødselsdag

Man siger jo, at man spiser med øjnene først. Hvis man er typen, der går højt op i det visuelle, når man spiser, kan man overveje “6 smukke serveringer”. Den er udvalgt og sammensat med formål for at være en fryd for øjet. Ifølge Goethes Farvelære er det næsten lige så vigtigt at se på mange forskellige farver i løbet af dagen, som at spise varieret. Med denne menu kan man gøre begge dele på samme tid. Der er også mange af de andre menuer, der er æstetiske i sig selv – din hjemmekok sørger for at anretningen er tiltrækkende at se på.

Fødselsdage med chefmade

Er du klar til at fejre den næste store fødselsdagsfest? På chefmade.dk kan du finde masser af inspiration til din fødselsdag. Chefmade er her for at gøre din fest uforglemmelig. Dyk ned i vores inspirerende indhold nu eller læs videre her. 

Den maximale tid til samvær

Der er flere fordele end blot det store udvalg af kulinariske madoplevelser. Med en kok hjemme hos dig, behøver du nemlig ikke bekymre dig om det praktiske arbejde. Indkøb, rengøring og selve madlavningen bliver ordnet for dig. Du kan vælge, at dit arrangement bliver designet til, så du som fødselar kan læne dig tilbage og nyde samværet med familie og venner, der er stimlet sammen for at fejre den store dag. Når man bliver 50 år, kan der være mange taler og anledninger til at skåle. Med en hjemmekok kan det hele dreje sig om det, som er meningen: At give den 50-årige den bedste dag, der vil huskes.

Slip for opvasken og nyd dagen

Det er en kæmpe lettelse, når man har mange gæster, at man ikke skal tage sig af opvasken. Det kan være rart derfor at få nogen til at klare det hele og efterlade et pletfrit køkken. Sådan bliver der mere tid til at fejre videre. Dette klarer din hjemmekok, som har køkkenrutinen til, at det er pænt i en fart. På den måde vil du kunne nøjes med at dyrke de dejlige ting ved at have fødselsdag. Det normale stress ved at få mange gæster, kan du helt slippe for.

 

Inspiration til den gastronomiske nørd

Mange vil mene, at en 50-års fødselsdag kalder på en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. For mange er mad nemlig langt mere end et samlingspunkt for familie og venner. Går du meget op i din menu, kan det f.eks. være, at du skal kigge på en madoplevelse som fra Sdr. Bjert Kro. Her får du røget musling, serveret sammen med kyllingechips og fermenteret hvidløg. Det er noget, der kan være en helt ny oplevelse for de fleste. Der er flere andre menuer, der er sat sammen for at give et indblik i, hvad der rører sig på den gastronomiske scene. Så man kan nærmest spise sig finkulturel igennem chefmade.dk.

Vælg de særlige råvarer

Nogle menuer er sammensat udelukkende på basis af råvarer fra Sjælland, og giver derfor en oplevelse af den danske natur i fuldt flor. “Den Lille Metier” tilbyder karamelliseret græskar, glaseret bede, langtidsbraiseret gris og tang-vinaigrette – til dem, som holder af at spise lokalt. Det giver en helt ny vinkel på, hvad dansk mad kan være.

Har man aner i eller bare en forkærlighed for Jylland, kan man overveje Mols Dining, der byder på alt fra saltet torsk til dampet blåmusling og stegt krondyr med rødbeder, pastinakker og vildt sauce. Det er som en indenlands- eksotisk oplevelse, som betyder, at det bliver en 50-års fødselsdag, som ikke glemmes igen.

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.