Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Nordisk

Sæsonbetonet

Sammensæt din egen menu - 2 retter

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Hvordan ville det føles, hvis du helt selv kunne bestemme hvordan maden og serviceniveauet skulle være til dit kommende arrangement? Sammensæt din helt egen menu á 2 retter og oplev nærværet og stemningen omkring bordet. Menuen? den vælger du og opvasken? den klarer vi. Har du særlige ønsker, lytter vi gerne med et vågent øre. Retterne bliver som udgangspunkt serveret "family style", hvor vi medbringer vores egne små fade og skåle. Skal vi hjælpe dig med at sammensætte en unik vinmenu som passer til de retter du har valgt? Snak med os og hop ind på vores tilvalg, hvor du kan komme vinmenu i kurven. Resten klarer vi! Lad os gøre alt arbejdet, så du kan slappe af til din fest! Dbh Gourmetkokkeriet ApS www.gkok.dk instagram: Gourmetkokkeriet

Serveringer (3)

1.

Forretter - Mellemretter

Forretter Lobster rolls: Pocheret sorthummer Hummer mayonnaise Smørbagt brioche brød Fermenteret fennikel Mangochutney Krondild Asparges Benedict: Danske asparges Spinat en brache Københavnerskinke Pocheret hønseæg Hollandaise med purløg Ristet brødcrumble - brunet smør Skovkylling kroketter Kroketter på helstegt skovkylling Ærtepuré med boblende spansk cava Brunet smør La'tina pølse fra Kløvermarkens Butcheria Syltede hybenbær "Vulkansk aske" - signatur krydderi Kalvetatar vaffel: Smørbagt vaffel Rørt kalvetatar Intens tomatkompot - spice og umami Syltede østershatte fra skyttegården Flamberet aioli med bagte hvidløg Krydderurtesalat med spiselige violer Teriaki marineret tun: Sesam marineret tunfisk Ristet sesamtuille - blomsterhonning Rødbede (tatar og rødbedepulver) Wasabi mayonnaise Mangosalsa med avocado Rød oxalis Teriaki Mellemretter Koldrøget ørred: Koldrøget dansk ørred Piemontetiske hasselnødder Ponzu mayonnaise Broken lime gel mikro radise Friteret kalveterrin: Friteret rødvinsbraiseret kalvebryst Kartoffel porre skum Timianolie Mikrourter Asparges panna cotta Saltet agurk Håndpillede rejer Dildmayonnaise Ørredrogn fra Vejle Ådal Grillet brioche brød Østers anretning Danske limfjordsøsters Boblende spansk cava Syltede sommeræbler Basilkum dråber Chiffonade Gourmetkokkeriets ostevogn 3 slags gourmet oste Friskbagt knækbrød og bornholmske rugkiks Æblechutney Baconjam Let salat med bagt tomat, grønne små blade & honningristede kerner

2.

Hovedretter

Grillet hjortevildt fra Klosterheden med salvie og knuste enebær Nye kartofler med løvstikkesmør Danske sommer asparges Østershat flamboyage Lakridsbagte beder hindbærsyltede nye løg Sauce Robert med fond på ben Frilandsgris Baconfarseret Durocgris fra Ladegaard Gulerodspuré vadauvan Grillede top gulerødder Spinat en brache Nye kartofler med pisket løvstikkesmør Sauce Duoro med lagret portvin Rib-eye Sashi AAA 250g rib-eye bøf - stegt medium rare Karameliseret sellericreme Grillede danske asparges 24h tomater confiteret i toscansk olivenolie Frisé salat - saltede mandler - syrnet fløde Pommes frites Sauce bearnaise Pighvar Smørstegt pighvarfilet Skummende muslingebisque Ørredrogn fra Vejle Ådal Muslinge kroket Ærter bon femme Grøn olie på sommerurter Sweet potato fries med trøffelsalt “Kalv det kær’lighed” Braiseret kalverulle med svampefars og salvie - kartoffel porre puré - lune syltede skalotteløg - østershatte fra skyttegården & kalvesauce med trøffel

3.

Desserter

"Kirsebærkage" Mazarinkage med kirsebærmousse og bærgelé Syltede Mascarponecreme Hvid chokolade knas Rødgrød med fløde: Saftige & råsyltede danske sommerbær 50% uartig dobbeltfløde creme anglaise "Brændte mandler" Blåbær "flødebolle”: Blåbær panna cotta med blondie kagebund Flamberet marengs Hyldeblomst gél Støv på dehydrerede hindbær Københavnerstang Mascarpone panna cotta med bourbon vanilje ananas gelé Citron sorbet Tuille kiks Flamberet ananas I barbados rom Jordbærmoussekage Kakao kiksebund Jordbærmousse Broken lime gel Flamberet marengs Jordbær Romanof Myntepulver

Krav til køkkenet

495 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Millard skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Millard er en anerkendt dansk kok, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Mikkel præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Mikkels dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.