Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Gourmetkokkeriets frokostbord

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Denne menu er et bud på et klassisk dansk frokostbord med et twist af Gourmetkokkeriet og alt hvad der ellers tilhører. Det kan spises året rundt og gør sig også god til en hyggelig julefrokost i vinteråret. Vi medbringer egne skåle, fade og serveringsbestik, samt sørger for oprydning og opvask. I skal blot læne jer tilbage, dele lækkerierne på bordet og skabe det naturlige nærvær der kommer af at tilbringe tid med venner og familie rundt om bordet.

Serveringer (4)

1.

Sildeanretning - 3 slags

Marinerede sild med bombay karrycreme Rørt med hjemmelavet æblechutney Sprøde æbletern Kapersbær Syltede rødløg med dild Kryddersild Kraftig tomatreduktion med varme krydderier Pisket wasabicreme Basilikum og sprøde løg Stegte ølmarinerede sild i kværnet rugmel og brunet smør Stuvede små kartofler med grovkornet sennep og dild Syltede rødbeder og mikrogrønt Rugbrød - smør og krydderfedt

2.

Hovedretter

Ribbensteg med sprøde svær Rødkål i solbær og fedt Timiansyltede agurker Paneret smørstegt fiskefilet Citronsauce Ørredrogn fra Varde Ådal Fennikelcrudite salat Pil selv rejer med aioli og grillede citroner Kalveleverpostej Ristede svampe Sprødstegt bacon Syltede rødbeder Hønsesalat med trøffelmayo Ristede svampe Grillet ananas Friterede løg og syltede løg Mikrokarse Surdejsbrød og skiveskåret rugbrød Pisket brunet smørcreme med ristet boghvede, "vulkansk aske" og rød oxalis

3.

Gourmetkokkeriets ostekarrét

3 slags oste fra det nordiske skattekammer af passionerede ostefolk Bacon marmelade Krydret æblekompot med kardemomme Syltede valnøddekerner i syrlig æblegastrik Grillede peberfrugter Kiks og knækbrød

4.

Dessert

Karameliseret pæretrifli Smørbagt havreknas Creme anglaise med vaniljestang Flødekaramel Mørk belgisk chokolade

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

995 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Millard skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Millard er en anerkendt dansk kok, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Mikkel præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Mikkels dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.