Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Jonas H
Jonas H

Chef

Jonas H

Om Jonas H

Jonas Henriksen er en fantastisk kok og har arbejdet på nogle af Jyllands allerbedste restauranter. Han vil ud fra dine ønsker samt årstidens sæsoner, give dine gæster en totaloplevelse hvor dufte, smage og anretning går op i en højere enhed. Jonas tilbyder en sanselig oplevelse med fortryllende smagsindtryk og visuelle serveringer. Vores fokus er på samvær og kvalitet.

Jonas stræber efter at skabe en komplet sanselig oplevelse, hvor du og dine gæster kan nyde de mest fortryllende smagsindtryk, visuelt indbydende præsentationer og en professionel betjening. Vi bruger kun de fineste råvarer, der er tilgængelige, herunder vilde urter og bær fra vores natur, lokalt dyrkede grøntsager samt de bedste eksklusive ingredienser fra det meste af verdenen.

Jonas står for en intim private dining oplevelse som sætter fokus på samværet og den gode spiseoplevelse. Vi forsøger at skære ind til benet, og leverer en kompromisløs og hjertevarm helhedsoplevelse som vil byde på ekstraordinære smagsindtryk, visuelt indbydende serveringer og en professionel service.

Jonas har hjemme i Kolding, men kører op til 150km for at forkæle jer med gourmet.

Se en kort video med Jonas her:Jonas H

Bedømmelser af Jonas H (6)

5.00

CA

Really ... an amazing evening

Jonas H

My friends and I had an great night. Food was fantastic, and atmosphere chilled and cosy. I will absolutely use Chefmade again ... and possibly also get Jonas to come by :-)

HJ

STOR Kulinarisk Oplevelse

Jonas H

Han leverede en uforglemmelig madoplevelse. Hver ret var en harmonisk symfoni af smage, der kombinerede nordiske og franske nuancer på mesterlig vis. Fra start til slut var vi dybt imponerede over hans kreativitet og opmærksomhed på detaljer. Hans professionelle tilgang og præsentation var i verdensklasse. Hver ret var perfekt afstemt og smukt præsenteret. Vi ser frem til at booke ham igen til vores næste store begivenhed. Jonas gjorde vores aften magisk og mindeværdig. Tak for en fantastisk oplevelse!

MR

God Aften

Jonas H

Det var bare en god aften. Maden var lækker, og serveringen var god. Vi vil booke ham igen. Tak til Chefmade!!

KJ

Fantastisk Aften

Jonas H

maden var fantastisk! Hver ret var en smagseksplosion. Han er meget kreativ og ved, hvordan man kombinerer ingredienser. Hele oplevelsen var afslappet, og Jonas var meget venlig+rar

EH

Perfekt Middag

Jonas H

Jonas' kulinariske færdigheder er uden sidestykke. En perfekt middag fra start til slut.

NS

Topklasse Mad

Jonas H

Oplevelsen var topklasse, og hele aftenen var bare perfekt. Jonas er bare vildt dygtig! Tak, Jonas og Chefmade fra Henrik og Sanne

Book Jonas H

Priser fra 895 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024