Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuSocial dining menu med 3 serveringer
Serveringer (3)
1.
1. servering
Laks i solbær, rygeoste creme og nelliker. Grillet hjertesalat med fjordrejer, og saltsyltet citron Bagt græskar med havtorn og grønkål
2.
2. servering
Konfiteret andelår i 5 Spice Oksehøjreb med varme krydderier Bagte rødbeder med sennepsfrø og kardemomme Kartofler i brunet smør og soya Pak choi i grønne urter Andesauce med stjerneanis
3.
Dessert
Håndlavede ispind Håndlavede flødeboller Håndlavede vafler med tonka is.
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (3)
LN
KASA KASA KASA - fantastisk
Vi havde en fantastisk gourmet oplevelse med KASA. Hans retter var som små kunstværker, og smagskombinationerne var både innovative og harmoniske. KASA's professionalisme og passion for madlavning skinnede igennem i hver bid. En oplevelse vi sent vil glemme. Hilsen Anton
A
Perfekt aften!
Hussein leverede simpelthen den helt perfekte aften! Vanvittigt lækkert og klart anbefalelses værdigt!
HJ
SUBLIM aften!
Maden fra KASA var helt sublim. Hver ret var perfekt tilberedt og serveret med stor omhu. Det var en sand gastronomisk oplevelse, og KASA’s venlige væremåde gjorde hele aftenen endnu bedre. Kan varmt anbefales!
800 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som Vendôme, præsenterer KASA en unik fusion, hvor dansk kvalitet og japansk præcision mødes. KASA har base ved Aarhus, men er villig til at køre op til 600 km for at servere udsøgt mad direkte til dit hjem.
Hussein Mustapha er køkkenchefen bag KASA. Udlært ved Svineriet i Aarhus og arbejdede allerede tidligt i karrieren på Geranium, Malling & Schmidt og Frederikshøj. Hans talent førte til rollen som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl samt til den trestjernede Michelin-restaurant Vendôme i Tyskland under Joachim Wissler, der hjalp med at forfine hans passion for det asiatiske køkken.
En dannelsesrejse til Japan gav mulighed for ægte fordybelse i den traditionelle japansk tradition. Arbejdede på 3-stjernede Michelin-restaurant Narisawa, kåret som Asiens bedste restaurant på World's 50 Best Restaurants listen. Her tændtes hans kærlighed til det Japanske køkken, kendetegnende for KASA. De håndlavede ispinde er blevet fast dessert repertoire.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024