Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

KASA
KASA

Restaurant

KASA

Om KASA

En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som Vendôme, præsenterer KASA en unik fusion, hvor dansk kvalitet og japansk præcision mødes.

Hussein Mustapha er køkkenchefen bag KASA. Udlært ved Svineriet i Aarhus og arbejdede allerede tidligt i karrieren på Geranium, Malling & Schmidt og Frederikshøj. Hans talent førte til rollen som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl samt til den trestjernede Michelin-restaurant Vendôme i Tyskland under Joachim Wissler, der hjalp med at forfine hans passion for det asiatiske køkken. En dannelsesrejse til Japan gav mulighed for ægte fordybelse i den traditionelle japansk tradition. Arbejdede på 3-stjernede Michelin-restaurant Narisawa, kåret som Asiens bedste restaurant på World's 50 Best Restaurants listen. Her tændtes hans kærlighed til det Japanske køkken, kendetegnende for KASA. De håndlavede ispinde er blevet fast dessert repertoire.

KASA

Bedømmelser af KASA (1)

5.00

A

Perfekt aften!

Hussein leverede simpelthen den helt perfekte aften! Vanvittigt lækkert og klart anbefalelses værdigt!

Book KASA

Priser fra 675 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024