Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Kalle & Co.
Kalle & Co.

Chef

Kalle & Co.

Om Kalle & Co.

Inspirerende social dining med indtryk fra hele verden. Få en yderst samværsskabende og velsmagende oplevelse med Kalle, der giver en minimalistisk og moderne vinkel på social dining. Nordisk mad til fornuftige priser, hvor man kan smage sig igennem velkendte danske klassikere i nye klæder.

Ihærdig efter at give en god oplevelse, hvor omdrejningspunktet er socialt samvær og stjernegod smag. En yderst god smag på baggrund af skandinaviske værdier og nordisk mad. Hovedfokus er på det lokale, hvor alt bliver forsøgt købt lokalt og råvarerne holdes enkle og friske.

Menuerne og serveringerne er konstant i udvikling og bliver løbende udskiftet i takt med sæsonens råvarer og nye innovative syn på klassiske danske klassikere.

Kalle har hjemme i Aarhus, men er klar til at køre op til 100km.

Kalle & Co.

Bedømmelser af Kalle & Co. (2)

5.00

KJ

Perfekt til Fest

Kalle & Co.

syvni13 var det perfekte valg til vores fest. Maden var lækker, og alle gæsterne var meget imponerede. Vi vil helt sikkert booke Kalle igen til fremtidige begivenheder.

KJ

Perfekt til Social Dining

Kalle & Co.

7-9-13 og Kalle skabte en dejlig atmosfære med deres social dining koncept. Maden var både lækker og innovativ, og det var tydeligt, at der var tænkt over hver eneste detalje.

Book Kalle & Co.

Priser fra 545 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024