Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Dauphine
Dauphine

Restaurant

Dauphine

Om Dauphine

Restaurant Dauphine bringer dig i royalt selskab med klassisk fransk gourmetmad. Restauranten, hvis navn er inspireret af en fransk kronprins fra 1349, har stærke traditioner om hyggelig og uformel brasserie. Siden 1996 har restauranten forfinet og skærpet deres ambitioner, hvilket har ledet dem til at skabe en udsøgt gastronomisk oplevelse med fine franske toner.

Restaurant Dauphine har Frankrig i hjertet. Restauranten har båret sit navn siden sommeren 1996, og gør dermed restauranten til en af Aarhus´ ældste. Navnet kommer af Dauphin, som er en fransk kongelig titel, opkaldt efter landskabet Dauphiné. Fra 1349 var Dauphin titel på den franske kronprins. Dauphine er dermed kronprinsesse. Men restaurantens navn er i virkeligheden en reference til en fiktiv restaurant i Georges Simenons bøger om Commissaire Maigret.

Dauphine

Bedømmelser af Dauphine (5)

5.00

CB

Mange fine vegetariske smagssanser

Dauphine

Mange fine vegetariske smagssanser og selv vores kødspisende professionelle atlet var imponeret og mæt. Super sød betjening der også var gode for en sjov og hyggelig bemærkning, så vi er meget tilfredse igen igen igen.

HL

Helt fantastisk

Dauphine

Maden var helt fantastisk og fik megen ros af vores gæster. Kokken var høflig og fortalte fint om hver ret. Der var pænt ryddet op efter ham.

MD

Super god oplevelse

Dauphine

Fantastisk lækker mad. Kokken sørgede for at retterne blev serveret i fint tempo og alt blev serveret med et smil. I øvrigt efterlod han køkkenet renere end han modtog det :-)

PT

Fantastisk middag med sympatiske og professionelle kokke

Dauphine

Vi var utroligt glade for vores intime familie-bryllupsmiddag fra Dauphine. Maden var forrygende lækker og kokkene var diskrete, behagelige og meget hjælpsomme. Kan på det varmeste andbefale at hyre Dauphine!

FJ

Fantastisk

Dauphine

Skøn aften og fantastisk mad. Alt spillede til U/G kryds og slange🫶💪

Book Dauphine

Priser fra 595 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024