Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Cuxina
Cuxina

Restaurant

Cuxina

Om Cuxina

En fusion af tradition og innovation. Velkommen til Cuxiná, en italiensk kulinarisk oase, hvor fortid og fremtid for italiensk køkken smelter sammen i en symfoni af smagsoplevelser. Beliggende i hjertet af København, inviterer vores restaurant dig til at begive dig ud på en gastronomisk rejse, der ubesværet forener tradition med innovation.

Vores dygtige kokke og eventplanlæggere arbejder sammen for at bringe vores køkkens essens til dit sted. Fra bryllupper og fødselsdage til firmafester, sikrer vores mangfoldige cateringmuligheder en uforglemmelig kulinarisk oplevelse for dig og dine gæster.

I hjertet af Cuxiná ligger vores forpligtelse til kulinarisk ekspertise. Vores menu hylder traditionelle italienske opskrifter, der er gået i arv gennem generationer, mens vores innovative kokke bringer et moderne tvist til klassiske retter. Forvent de fineste ingredienser, lokalt fremskaffede produkter og en dedikation til autenticitet, der definerer hver ret.

Fuldend dit måltid med et omhyggeligt udvalgt sortiment af italienske vine. Vores kyndige personale vil vejlede dig gennem de perfekte parringer, og forbedre din spiseoplevelse ved hver tår.

Gem plads til vores dekadente desserter, hvor traditionel tiramisu møder avantgarde-kreationer som "Olivenolie og Rosmarin Panna Cotta."

Cuxiná inviterer dig til at nyde det bedste af Italien i en ramme, der fejrer både tradition og innovation. Slå dig ned hos os for en kulinarisk rejse, der transcenderer tid og pirrer smagsløgene. Buon Appetito!

Cuxiná har hjemme I København, men kører op til 100km.

Cuxina

Book Cuxina

Priser fra 635 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024