Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (6)
1.
SNACKS
Pani Puri & tatar Krustade, snekrabbe & porre Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost Trøffeltoast & luftig svampecreme Æg med æg & crouton
2.
BRØD
Brød & smør
3.
FORRET
Stenbiderrogn, fermenteret kål, krondild & reduceret fløde
4.
MELLEMRET
Torsk, spinat, persille & musling
5.
HOVEDRET
Oksemørbrad, sprød kartoffel, ramsløg, små karotter, grillede løg & Bordelaise
6.
OSTE
3 oste, sødt & knækbrød
7.
DESSERT
Blondie, citrus, vanilje & mango
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Niklas medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af Niklas (2)
JN
Julefrokost
Sild & Karrysalat - meget velsmagende Fiskefilet og remoulade - meget velsmagende Leverpostej - ok Grønlangkål, frikadeller, medister- alt alt for salt Rødkål - god hjemmelavet Oste - gode Ris a la mande - velmagende Brød - meget kedeligt og tørt, havde forventet hjemmebagt. Serveringen - helt til ug, meget søde smilende piger. Køkkenet var helt perfekt gjort rent og ryddet op da de kørte.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Med Niklas Jensen ved roret, bliver gæsterne præsenteret for en symfoni af smage, hvor traditionelle nordiske og franske nuancer bliver genopfundet. I hjertet af Fyn har Niklas skabt et rum, hvor mad bliver til kunst, og hvor hver ret fortæller en historie. Hos NJ Dining er det ikke kun en middag, det er en oplevelse, der bliver hængende længe efter den sidste bid
Niklas Jensen fusionerer essensen af det franske og nordiske køkken i æstetisk tiltalende anretninger. Med en solid baggrund fra nogle af Fyns mest anerkendte restauranter sikrer Niklas, at hver enkelt ingrediens på tallerkenen er nøje udvalgt og har sin plads - intet er overflødigt. NJ Dining er synonymt med et stilrent og moderne design, uforglemmelige gastronomiske oplevelser og kulinariske kunstværker. Niklas' professionelle rejse begyndte som kokkeelev ved Fjelsted Skov kro i 2013. Efter flere betroede roller ved prestigefyldte spisesteder, herunder som køkkenchef ved Restaurant Kongens Have, valgte han at etablere NJ Dining i 2022, hvor han fortsætter med at fortrylle sine gæster.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327