Virksomhedsmiddag

Få en gennemført og professionel oplevelse med egen kok til jeres virksomhedsarrangement

Virksomhedsmiddag

Få en helt igennem professionel oplevelse med chefmade. Vi er eksperter i at gøre jeres virksomhedsarrangement til en gennemført succes. Vi tager os af madlavning, servering, oprydning og opvask, så I kan pleje relationer og fejre milepæle. Vores kvalitetssikrede restauranter laver autentiske og kulinariske retter til enhver anledning.

Berigede af fantastiske smage og sanseindtryk, sættes scenen til et succesfuldt samarbejde

Klar til at bestille? Se alle vores Virksomhedsmiddag restauranter og Virksomhedsmiddag menuer

Menuer med Virksomhedsmiddag tema

2 Timers Pizza Event

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til …

5 serveringer

375 kr. / kuvert

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i …

7 serveringer

1000 kr. / kuvert

Aji World

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

4 serveringer

550 kr. / kuvert

ArigatĹŤ - 15 Udtryk

Det smukkeste møde mellem det japanske og franske køkken, som viser jer taknemmelighed for den ultimative rejse, som bringes til jer. Wabi Sabi vil …

7 serveringer

1600 kr. / kuvert

Social dining lægger op til samarbejde og samtale

Social dining er lidt den nye dreng i klassen, men har rod i oldgamle måder at spise på. Der lægges op til fadserveringer, hvor man hjælper hinanden, og det tager tid at komme igennem retterne. På grund af det tidslige aspekt, er der god tid til at tale sammen og opbygge relationer, både under spisningen og mellem serveringerne. Derfor er det fantastisk til at opbygge relationer Social dining er egentlig en retænkning af kendte koncepter. Der er en grund til at man ofte bruger spisning i forbindelse med møder og i forretningssammenhænge. Når man spiser sammen er det lettere at få paraderne ned, og man kan komme tættere ind på livet af hinanden, og få opbygget en gensidig tillid.

Få en chefmade løsning til jeres virksomhedsarrangement

På samme måde som vi forstår, at alle vores restauranter og kokke har deres eget særpræg, forstår vi også at virksomheder er forskellige. Alle virksomheder har dog det tilfælles, at det på den ene eller anden måde handler om mennesker. Om det er medarbejderne der skal føle sig forkælede og værdsatte, eller det er forretningspartnere der skal imponeres og overbevises, så har vi den rigtige løsning til din virksomhed.

En helstøbt og gennemført løsning

Vi har et stort udvalg af passionerede kokke og restauranter som altid står klar til at give jer en unik madoplevelse. Det eneste I skal gøre er at vælge en kok og en menu, og så kommer vi hen til jeres virksomhed eller lokalitet, og tilbereder og serverer maden for jer. Det eneste I står for, er arrangementets indhold, så tager vi os af maden, oprydning og opvask!

Imponér samarbejdspartnere og potentielle kunder

En god madoplevelse kan være med til at gøre forskellen på succes eller fiasko. Når vi er mætte og glade, har vi bedre forudsætninger for at tage gode beslutninger. Derfor er det en rigtig god ide, at få en lækker menu til jeres forretningsmøde eller netværksarrangement.

Vi tror pĂĄ at den gode oplevelse kan flytte mennesker

Vores sanser er et stærkt redskab. Igennem vores evolutionære udvikling har de været det værktøj, som har gjort at vi har navigeret uden om farer og overlevet. Det er fra den udvikling, at vi har mange af vores forestillinger om, hvad der er farligt og sikkert, smukt og grimt, og så videre.

Lad en smagfuld sanseoplevelse være din allierede når I sætter jer til bords

Vores sanser er virkelig fintunede, og ofte er de endda ligefrem overgearede. Vi leder konstant efter sammenhænge, og vores hjerner laver hele tiden associationer. Kort sagt, forbinder vi det gode med noget godt, og det dårlige med noget dårligt… For det meste! Det er som sådan ikke raketvidenskab at forstå, men det er vigtigt. Det betyder nemlig, at vi gennem sanserne kan flytte folks opfattelse af den måde, som de oplever verden.

Afstem arrangementet efter jeres gæster

Alt efter hvilken slags forretningspartner I skal holde møde med, er der mange måder at gøre det på. Måske passer det perfekt med super sofistikeret gourmetmad? Tryllebind jeres gæster med michelinstjerner, detaljerigdom og et håndværk så præcist, at jeres gæster ikke ved, hvad fod de skal stå på. Hvis de er imponerede over jeres arrangement, er de imponerede over jer! Lad os hjælpe jer med at se så godt ud som overhovedet muligt. Det behøver naturligvis ikke være michelinstjernet gourmet for at være godt. Det handler, som sagt, om at afstemme i forhold til, hvad der skal ske, hvad der skal snakkes om, og sidst men ikke mindst, hvem I skal spise med. Vi har noget til enhver smag og anledning.

Brug maden til at sige noget om jeres kerneværdier

Er jeres gæster internationale, er det måske værd at vise, hvad det danske og nordiske køkken kan? Danmark har efterhånden virkelig indtaget den gastronomiske scene, ikke bare i Norden - men også på globalt plan. Der sker mange spændende ting i det nordiske cuisine, som jeres internationale partnere garanteret vil sætte pris på at prøve. I det nordiske køkken, handler det generelt om ærlighed, enkelthed, præcision og lokale råvarer. I mødet mellem de nye og gamle metoder og smage, sker der spændende synergier. Hop med på den nordiske vogn, eller hvad I synes stemmer overens med jeres profil, og lad maden understrege, hvem I er.

Giv dine ansatte en unik og autentisk madoplevelse!

Måske I skal fejre at I har fået en Gazellepris, måske er I de største på jeres område? Der er mange grunde til at forkæle sine medarbejdere med lækker mad. Vi kan klare det hele, det behøver ikke være den store firmafest, som julefrokosten eller påskefrokost. Det kan også sagtens være en fredagsbrunch, hvor der er plads til at arbejde mens man hygger sig med kollegerne. Skal en af medarbejderne fejres, f.eks. et jubilæum har vi også fantatiske menuer der passer til en reception

Forkæl dine medarbejdere med et utraditionelt og smagfuldt koncept

Det er ligemeget hvilken branchekode jeres firma har, vi har noget til enhver smag og anledning. Skal det være hyggeligt og afslappet, med mange mennesker, så kan vi anbefale et street food koncept. Der findes en masse spændende løsninger, bla. food trucks der laver smagfuld og autentisk mad, der passer til en øl eller drink i den anden hånd. Overvej om der skal en food truck forbi jeres næste fredagsbar, vi har en masse forskellige løsninger, der passer lige præcis til jeres temperament og smag.

Vi har netværket og ekspertisen, som sikrer et succesfuldt arrangement

Hos chefmade har vi mange års erfaring med at arrangere større events og begivenheder, lige fra fødselsdage til bryllupper, og ikke mindst firmafester. Hvis I ønsker at give jeres medarbejdere en helt unik madoplevelse i særklasse, så er I kommet til det helt rette sted. Kontakt os allerede i dag, og lad os lave en skræddersyet menu til dig og din virksomhed. Husk at din forespørgsel er helt uforpligtende.

Klar til at bestille? Se alle vores Virksomhedsmiddag restauranter og Virksomhedsmiddag menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade