Jul

Få årets julefrokost ud af huset med egen kok

Jul

Julen er den tid på året, hvor vi rykker tættere sammen. I den kolde mørke tid søger vi varmen, hyggen og samværet i familien og vennernes skød. Vi fejrer at den mørke tid er ovre, og at vi vender os mod lyset. Lad ChefMade fylde jeres julestue med velsmag og dufte, der vækker sanserne og trækker i smilebåndet.

Julen er hjerternes fest. Ræk ud i den mørke tid og tænd lys mellem familie, venner og bekendte. Lad sneen falde eller duggen drive, og fyld maverne med årstidens søde, salte, varme og krydrede smage.

Klar til at bestille? Se alle vores Jul restauranter og Jul menuer

Menuer med Jul tema

2 Timers Pizza Event

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til …

5 serveringer

375 kr. / kuvert

6 Smukke Serveringer

En lækker menu sammensat af Bornholms og Læsøs bedste råvarer. Det er 6 serveringer som tager dig igennem store dele af det nordiske køkken …

6 serveringer

795 kr. / kuvert

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i …

7 serveringer

1000 kr. / kuvert

Aji Univers

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

6 serveringer

850 kr. / kuvert

Hold årets bedste julefest med egen kok til julefrokost

I Danmark har vi i månederne omkring jul en ganske særlig tradition. Når mørket strækker sig over landet, og de kolde vinde blæser, samles vi i familiens og vennernes skød. Vi spiser god og ofte fed mad, drikker både øl og brændevin, specielt lavet til årstiden, og vi kommer hinanden ved. Med andre ord, vi går til julefrokost Julefrokost findes i mange former, og har meget gamle rødder. I den urgermanske sprogstamme findes tidlige eksempler på ordet jul som en beskrivelse af en periode, der dækker over november, december og januar. Den periode vi i dag ynder at holde julefrokost og får nytårmenu ud af huset. . Om de også spiste tarteletter og risalamande, skal dog stå hen i det uvisse, men vi tvivler.

Hvad får vi så af mad til julefrokost?

Du kender det sikkert godt, I har besluttet jer for ikke selv, at stå for maden til julefrokosten. Og det er altså også en rigtig god idé! Du har måske været på nettet, og søgt efter julefrokost ud af huset, og nu står du med en ordentlig bunke varmekasser fra et julefrokost catering firma. De overfyldte aluminiumsbakker med mørbrad i flødesovs, er faretruende tæt på at knække midt over, hvis de ikke holdes helt korrekt. Stegen smager kogt, flæskesværene minder om saltet vingummi, risalamanden ligner noget til at fuge huse med og tarteletterne har stået indpakket i plastic på en hylde i flere år.

Man må gerne gøre sig umage med julefrokostmenuen

Hos ChefMade er vi vilde med julefrokost. Enhver anledning til at spise god mad, og være sammen med folk vi holder af, er kærkommen. Men julefrokost kan være så meget andet. Bare fordi der er snaps på bordet, betyder det ikke, at man ikke skal gøre sig umage. Det gælder desuden også påskefrokost ud af huset. Den klassiske menu til julefrokost kender vi alle, og alle retterne til julefrokost kan noget særligt. Derfor synes vi, at julefrokosten skal laves med respekt og kærlighed, ikke bare til julefrokostretterne, men også til råvarene.

Julemenuen laves med respekt for både råvarer og håndværk

Kok til julefrokost betyder ikke fin fransk gourmet (det kan det naturligvis godt). Men det betyder, at den sild I får er hjemmesyltet. Tarteletterne er lavet fra bunden, og indeholder ikke råvarer fra hverken glas eller dåse. Råvarerne er friske og sæsonbetonede. Al maden er lavet med den respekt og kærlighed som den fortjener, og det kan smages.

Julefrokost ud af huset med chefmade, er julefrokost ind i huset!

Et af de minder der ofte står klarest når det handler om julemad, er den forventningens glæde der følger med duften, når stegen er i ovnen, kartoflerne brunes og køkkenvinduerne dugger til. Med egen kok til julefrokost, er I ikke bare sikre på at få super veltilberedt mad fra en dygtig og professionel kok, I får den også helt frisklavet, fra bunden, lige fra køkkenet og til tallerknerne. Mens du og dine gæster har gang i julelegene, rydder kokken op, vasker op og efterlader køkkenet skinnende rent, som havde julens ånd lavet et julemirakel i dit køkken.

Bestil mad til julefrokost igennem chefmade - Vi står klar til at hjælpe dig

Hos chefmade elsker vi ikke kun julefrokost, vi elsker de gode oplevelser og smage. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som står klar til at gøre jeres julemenu så unik som I ønsker. Når du bestiller en julefrokost menu hos chefmade, er du i enormt kyndige hænder. Vi har erfaring fra både eventkoordinering og restaurationsbranchen, hvilket skinner igennem i vores overblik, detaljesans og kundefokus. Måske skal du holde julefrokost med kammeraterne og skal have mad til herreaften. Bestil mad til julefrokost, og se hvor meget der kan lade sig gøre. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave et tilbud, eller hvis du skulle have spørgsmål undervejs.

Vi har en masse tilvalg til jeres julefrokost menu

Bestil jeres julefrokost og få fantastisk mad, god service og en helhedsoplevelse der får skuldrene ned og mundvigene op. Med en julefrokost menu fra os, finder du tilbage til kernen af den gode julestemning. Derudover kan vi lave vinmenuer der passer til netop jeres julefrokost. Det kan selvfølgelig også være at I har totalt styr på gæstelisten, men ikke kan har pladsen? Vi kender alle de spændende lokationer, og kan matche jeres julefrokost med det helt rigtige venue. Forkæl sanserne med den perfekte julemenu, den skønneste vin og den helt rigtige atmosfære.

Julefrokost ud af huset i hele landet

Er du fra Nordjylland, og skal have julefrokost ud af huset i Aalborg, så er der en god chance for at du absolut skal have grønlangkål. Er du derimod fra Fyn og skal have julefrokost ud af huset i Odense, så kan det være at der skal finker på fadet. Der findes mange juletraditioner, og de fleste landsdele har deres egne. Det er ligemeget om I skal have julefrokost ud af huset i København, eller julefrokost catering i Aarhus, så kan vi hjælpe jer med at få det som I ønsker. chefmade tilbyder julefrokost ud af huset i hele Danmark.

Alternative ideer til julefrokost

Når I skal have en kok til julefrokost, er der mange muligheder. Der er ingen der har sagt, at det skal være traditionel julefrokost. Når du beslutter dig for, at få julefrokost ud af huset med chefmade, er der virkelig meget der kan lade sig gøre. Ønsker du at imponerer dine gæster, er der mange restauranter der tilbyder en julefrokost menu, som leger med de traditionelle retter, og tilføjer lækre gastronomiske detaljer. Skal julefrokosten med veninderne være helt speciel i år så overvej mad til venindeaften fra en af chefmades samarbejdspartnere Skal du og din forlovede holde vinterbryllup, skal I måske have en kok til bryllup som virkelig forstår at lave skøn mad med sæsonens smage og råvarer. Jul er lig med minder og traditioner, så lad en af vores kokke lege med alle julens smage og dufte, så du og dine gæster, kommer på en gastronomisk rejse, tilbage i barndomsminder og julestuer. Hvis I vil flytte jer helt væk fra de klassiske julefrokost menuer, er der også rig mulighed for dét. Man kan sagtens få for meget af en god ting. Måske trænger I, ovenpå al den fede julefrokostmad som vintermånederne er kendt for, til noget frisk og delikat sushi? Det kan også være, at I føler for et indspark af sydeuropæisk sommer i mørket? I så fald kunne tapas være den varme og krydrede menu I trænger til. Det behøver ikke, at være hverken eller. Mange af vores restauranter tilbyder også sæsonbetinget gastronomi. Det betyder, at mange af de smage som sæsonen fletter ind i en julefrokostmenu, også er til stede på tallerknen, men ikke nødvendigvis med de samme julefrokostdogmer som beskrevet ovenfor.

Firmajulefrokost - lad chefmade stå for alt det hårde arbejde!

Et ord, der ofte udtales med en vis spænding og forventning, er firmajulefrokost. I Danmark er det en institution i sig selv, og de fleste virksomheder holder en julefrokost for deres ansatte. Det er en god måde at sige tak for det forgangne år, og velkommen til det nye. Firmajulefrokosten er også der, hvor vi kommer lidt tættere på hinanden, og vores kolleger. Skal I holde virksomhedsarrangement så kig her! Men firmajulefrokosten kan være en balancegang. Der findes flere film der handler om, hvor galt det kan gå til firmajulefrokosten, og ikke uden grund. De seneste år er der dog sket et skred i, hvordan vi holder firmajulefrokost. Vi er begyndt at bevæge os væk fra umådeholden druk og pinlige undskyldninger mandag morgen. En god måde at undgå ærgerlige scener til en julefrokost er, at rammesætte arrangementet på den rigtige måde. Jo mere seriøs man er om hvilken slags julefrokost man gerne vil holde, jo nemmere er det at styre i den rigtige retning. Ved at få en professionel kok til julefrokost, sender I et signal om professionalisme. Det er både en gave til jeres ansatte, i form af en fantastisk kulinarisk oplevelse, og en hjælp til jer, så festen bliver god for alle.

Klar til at bestille? Se alle vores Jul restauranter og Jul menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade