Fødselsdag

Lej en kok til fødselsdag og få mad ud af huset til din fødselsdagsmiddag

Fødselsdag

Er din fødselsdag med årene gået hen og blevet en bittersød fornøjelse? Er du træt af at stå i køkkenet, når du nu hellere ville være i stuen? Så lad chefmade hjælpe dig med at gøre din fødselsdag til noget ganske særligt. Genfind glæden ved at sætte et nyt lys i kagen og giv dig selv en gave du kan dele, med dem du holder af.

At leje en kok til din fødselsdag er den bedste gave du kan give dig selv. Det handler ikke bare om maden, som vi garanterer bliver fantastisk, men om at give dig selv lov til at opleve dagen fuldt ud med dem du holder af.

Klar til at bestille? Se alle vores Fødselsdag restauranter og Fødselsdag menuer

Menuer med Fødselsdag tema

2 Timers Pizza Event

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til …

5 serveringer

375 kr. / kuvert

6 Smukke Serveringer

En lækker menu sammensat af Bornholms og Læsøs bedste råvarer. Det er 6 serveringer som tager dig igennem store dele af det nordiske køkken …

6 serveringer

795 kr. / kuvert

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i …

7 serveringer

1000 kr. / kuvert

Aji Univers

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

6 serveringer

850 kr. / kuvert

Imponér og forkæl dine gæster - Lej en kok til fødselsdag

Skal du til at holde fødselsdag for dig selv, eller én du holder af? Er du træt af at stå i køkkenet når latteren, og lyden af den gode stemning vælter ud af stuen? Handler dagen mere om logistikken og besværet, end om den gode oplevelse? Så få en kok til fødselsdag med chefmade. Lige meget om det er mad til venindeaften eller herremiddag, så kan vi hjælpe. Du har nok opdaget, at som tiden går begynder din fødselsdag at handle mere om gæsterne end om dig. Det er selvfølgelig naturligt nok. Da du var barn, blev du forkælet af din familie, som voksen står man ofte selv for at holde sin fødselsdag. Men hvorfor ikke genfinde den glæde og forkælelse på dagen, som du kender fra barndommen? Det er fødselarens dag, og den skal nydes med familien og gode venner. Med din helt private kok til fødselsdag bliver dagen noget ganske særligt, og du kommer til at opleve det hele i selskab med dine gæster.

Lej en kok til fødselsdag og få det lige som du vil

En af de allerstørste glæder ved en fødselsdag, er den lækre fødselsdagsmad. På denne særlige dag er alt tilladt. Fødselsdagsmiddagen må gerne være mere speciel eller anderledes, end en normal middag. Er din livret hotdogs, så er du i din gode ret til at skrive dem på ønskesedlen. Det kan selvfølgelig godt være, at dine gæster bliver lettere misfornøjede, hvis du hiver gryden med lunkent pølsevand og røde pølser ind på bordet. Det er der heldigvis råd for! Lej en kok til fødselsdag igennem chefmade, og få alt hvad hjerte og mave kan begære af hotdogs, pizza og burger. Men i så gennemført kvalitet, at det imponerer og overbeviser, selv den mest modstandsdygtige kritiker. Mad til fødselsdag må gerne være noget specielt. Men det betyder ikke, at kvaliteten ikke skal følge med. Prøv f.eks. street food ud af huset Skulle du være fan af det mexicanske køkken, og vil du gerne prøve noget andet, og mere autentisk end tex-mex krydderiblandingen fra supermarkedet, så har vi også kokke der i den grad forstår at skrue på de sydamerikanske knapper. Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge mellem vores mange andre restauranter, som garanterer madoplevelser udover det sædvanlige.

Mad ud af huset til fødselsdag - Mere end foliebakker og storkøkken

Med catering fra chefmade til din fødselsdag, får du restauranten hjem til dig selv. Vi gør en dyd ud af, at finde den helt rigtige kok til fødselsdagen. Så kan du slappe af og føle dig i trygge, professionelle og yderst kyndige hænder. chefmade er ikke bare god mad til fødselsdag, det er en helhedsoplevelse. Det handler nemlig ikke bare om, at sørge for at der er mad til dig og dine gæster. Det handler om at skabe en oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme. Med chefmade oplevelsen lægges der vægt på det personlige. Vi har stor erfaring med at lave social dining løsninger som imponerer. Lejer du en kok til fødselsdag, er kokken til stede for dig og dine gæster. Der er ingen stress, og kokken tager sig tid til at snakke med jer, og præsenterer retterne, så der ikke er et øje tørt. Samtidig kan kokken, ligesom på en restaurant, gå helt ned i detaljen og finpudse alle elementerne. Vores dygtige kokke og samarbejdspartnere, er mestre i at lave mad hvor alle detaljerne passer perfekt sammen, og skaber en unik helhedsoplevelse. Med chefmade er der som sagt en verden af smag, du kan få som mad til fødselsdag. én ting er valgfriheden, en anden er kvaliteten. Med kok til fødselsdag får du den særbehandling, en fødselsdag fortjener. Det er unægteligt noget andet at få helt frisklavet mad, direkte fra køkkenet, end fra våde foliebakker med tør cuvette, udkogte kartofler og smagløs sauce. Bestil mad til din fødselsdag igennem chefmade og få en 1. klasses madoplevelse. Måske du skulle forkæle dig selv med en fantastisk brunch lavet af din egen personlige kok?

Lej en kok til fødselsdag, og få alle de andre fordele med chefmade

En fødselsdag er en festlig anledning. Har du også prøvet, at restauranten lukker, ligesom festen er allersjovest? Med chefmade lukker restauranten ikke, og I kan feste til den lyse morgen. Vin og drikkevarer kan man selv stå for, så sparer man gerne lidt på den post. Men vi kan selvfølgelig også hjælpe dér, hvis I skulle have lyst til en særligt tilpasset vinmenu. Vi arbejder både sammen med restauranterne og Erik Sørensen Vin, så vi kan matche den fantastiske mad, med lige så fantastisk vin. Skal der rigtig smæk på, samarbejder vi også med flere dygtige bartendere og mixologer. Tag oplevelsen og sanseligheden til helt nye højder med en perlerække, særligt udtænkte cocktails til din fødselsdagsmenu, eller som after dinner drinks. Vi har desuden kontakter til de mest fantastiske lokationer over hele Danmark. Skal festen rykkes ud af huset, så kan det også sagtens ordnes. Vi har enorm erfaring med at lave helhedsløsninger, og har hjulpet tusindvis med at få deres arrangement, ligesom de vil have det.

5 gode grunde til at vælge fødselsdagsmiddag med chefmade

Du går ikke glip af din fødselsdag, fordi du står i køkkenet, men kan i stedet nyde hele dagen, uden at gå glip af noget Du får lov at nyde dagen på lige fod med dine gæster Genoplev den barnlige glæde med livretter af høj kulinarisk kvalitet Slip for al oprydning, opvask og rengøring af køkken Festen slutter først, når du vil have det Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på en kok til fødselsdag.

Klar til at bestille? Se alle vores Fødselsdag restauranter og Fødselsdag menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade