Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (8)
1.
SNACKS
BOULLION ~ KORIANDER ~ TOMAT ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL PIGHVAR ~ JORDBÆR ~ TOMAT BLÆKSPRUTTE ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE
2.
BRØD
SURDEJ ~ GRÆSKARKERNE ~ HONNING
3.
FORRET
BEDER ~ KAVIAR~ HASSELNØD ISING ~ YUZU ~ MUSLING
4.
MELLEMRET
HUMMER ~ GRÆSKAR ~ MIRABELLE
5.
HOVEDRET
GRÅAND ~ SVAMPE ~ MISO
6.
PRE DESSERT
Rosmarin - Kirsebær - Boghvede
7.
DESSERT
JORDSKOK ~ SOFTICE ~ BROMBÆR
8.
PETIT FOUR
CROISSANT ~ LAVENDEL
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Substans ønsker og give jer og jeres gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med deres nye vision ønsker Substans og teamet bag, at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt håndværk, som baner vejen for velsmag.
Siden Substans slog dørene op i 2005 har de arbejdet på at komme til topen af dansk gastronomi og det lykkedes i 2016 da Substans blev belønnet af Michelin Guiden med 1 Stjerne. I køkkenet er der skruet op for kreativiteten, og Substans’ anmelderroste retter tilberedes efter årstidernes udvalg af råvarer, og ved at lege med de gode smagsnuancer. Her er kokkene ikke bundet af dogmer, som dikterer, hvordan retten skal tage sig ud. I stedet får fantasien og kreativiteten frie tøjler i processen fra rene råvarer til det færdige udtryk.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024