Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuMenubeskrivelse
Vi begynder med en sprød brunet smørvaffel, serveret med stegte shiitakesvampe, en silkeblød trøffelcreme og sprødt friteret salvie – en aromatisk og elegant start på menuen.
Derefter følger en fint afstemt oksetatar med en let og knasende koraltuille, friskrevet trøffel, urteemulsion, snittet purløg og syltede sennepskorn, som giver et delikat syrligt modspil.
Som mellemret serveres en confiteret butternut-squash-risotto rørt med brunet smør, ledsaget af syltet butternut og friskrevet havarti – cremet, varm og fuld af dybe efterårsnoter.
Hovedretten består af mørt oksemørbrad med klassisk sauce bearnaise, pommes Anna og en frisk urtesalat, der giver retten en let og grøn balance.
Til dessert får du en let pocheret pære i hvidvin og aromatiske krydderier, serveret med mandelis, vaniljeparfait og små estragonskud – en elegant afslutning med fine og overraskende nuancer.
Til hver ret serveres nøje udvalgte vine, der fuldender den kulinariske oplevelse.
Serveringer (5)
1.
1 ret
X2 Brunet smørvaffel - stegte shiitiske svampe - trøffel creme - friteret salvie
2.
2 ret
Oksetartar - koral tuille - revet trøffel - urteemulsion - snittet purløg - syltet senneps korn
3.
3 ret
Confiteret butternut squash risotto med brunet smør - syltet butternutsquash samt revet havarti
4.
4 ret
Oksemørbrad med sauce bearnaise, pommes Anna samt frisk urtesalat
5.
5 ret
Pære let pocheret i hvidvin og aromatiske krydderier- mandel is - vanilje parfait samt estragon skud. Forskellige vin til alle retter
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (1)
JS
Middag
Dejlig mad og betjening. Sebastian og hans hold får de bedste anmeldelser herfra.
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Sebastian B og Sebastian F er to passionerede kokke med en stærk baggrund inden for restaurationsbranchen. Deres erfaring tæller blandt andet Kong Hans Kælder**, The Pescetarian, Vandværket og Tisane*, hvor de har opnået dyb indsigt i både det nordiske og franske køkken. Deres madlavning er kendetegnet ved en moderne og smuk præsentation, med fokus på velsmag og kreativ brug af sæsonens bedste råvarer.
Når de tager sig af dit arrangement, kan du forvente en oplevelse, hvor intet er overladt til tilfældighederne. De sørger for, at maden ikke blot smager fantastisk, men også præsenteres på en måde, der løfter hele stemningen til dit selskab.
Med alt fra gratis service og levering til muligheden for at tilkøbe en vinmenu, der er nøje udvalgt til at komplimentere maden, er Sebastian Bach og Sebastian Flores dedikerede til at skabe den bedste oplevelse for dig og dine gæster.
Deres mål er at levere en madoplevelse, der både overrasker og begejstrer, med fuld udnyttelse af råvarerne og en kreativ tilgang til hver eneste ret.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025