Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (9)
1.
APPETEIZER
Muslingetærte med yuzu og røget mandler ”Guideline: Domino de Requena cava brut”
2.
BRØD OG SMØR PÅ BORDET
Surdejsbrød med pisket brunet smør
3.
FORRET 1
Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille ”Guideline: Julius kimle, Riesling feinherb 2017”
4.
FORRET 2
Nænsomt tilberedt rødspætte med spinatmousse og grillet spinatpure Crudite på glaskål med friskost, lime og basilikum ”Guideline: Bodegas bleda, pino doncel, Sauvignon blanc 2016”
5.
MELLEMRET 1
Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefærsauce Tapioka chips på høns og tallerkensmækkere ”Guideline: Colpasso terre Siciliane Grillo IG”
6.
MELLEMRET 2
Teriyaki marineret unghanebryst med sauce på Vesterhavsost Saltbagt selleri og cremet selleripure ”Guideline: Domain saint Germain, Bourgogne pinot noir 2015”
7.
HOVEDRET
Glaseret U.S. Okse-ribeye med Puffede flæskesvær og timian Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og crudite af rødder Sauce demi-glace med mild chili ”Guideline: San Rosso, Ser dante chianti riserva 2011”
8.
PRE-DESSERT
Citrontærte med brændt marengs og citrusskaller marineret i cognac ”Guideline: 2018 Moscato D’Asti, Mistral”
9.
DESSERT
3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade Vaniljeis, rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje ”Guideline: 2015 Chateau Doisy Verdrines”
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
SaxGastro medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af SaxGastro (3)
LK
Totalt luksus
Fra start satte Andreas en helt særlig stemning. Afslappet og samtidig kompetent. Under serveringen formåede han dygtigt at koble vinmenuen med den gode mad, og således give en samlet oplevelse. Han bragte sig selv i spil, samtidigt med at han koncentrerede sig om maden. Maden var rigtig god - fornuftige portioner og med fine smagsoplevelser. De 5 retter hang godt sammen og der var rigtig gode tilbagemeldinger fra alle gæster. Andreas ryddede pænt op.
AB
En dejlig aften med god mad
Kokken vi fik på besøg var vældig flink og kundeservicen var virkelig på plads. Vi fik 7 retter som alle smagte overordnet set smagte dejligt.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et setup omkring en 3 til 6 retters menu. Herudover tilbyder de menuer som reception, luksus brunch og gourmet smørrebrød, og er naturligvis altid imødekommende overfor kundernes ønsker og behov.
I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327