Trattoria L'altro

På restaurant L’Altro vil de forkæle jer med enkle og lækre serveringer med masser af smag. De serverer traditionelle italienske retter med et morderne twist. L'Altro er et ungt team med masser af attitude, der udfordrer status quo, men samtidig bevarer de originale smage i en klar og uspoleret hovedrolle.

Menuer

Corto L'altro

Læn jer tilbage og lad jeres smagsløg forføres af en skøn perlerække af italienske specialiteter. Nyd autentiske retter, rene smage og elegante udtryk i …

635 kr. / kuvert

Lungo L'altro

Læn jer tilbage og lad jeres smagsløg forføres af en skøn perlerække af italienske specialiteter. Nyd autentiske retter, rene smage og elegante udtryk i …

785 kr. / kuvert

L'altro Innovazione

Få en inspirerende italiensk smagsoplevelse, med denne innovative menu bestående af noget af det bedste som det italienske køkken kan præstere.

795 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 5 til 100 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

75 km

Om restauranten

Trattoria L'altro

Med Restaurant L’Altro kan I se frem til en rejse gennem Italiens varierede smagsunivers. Stolt kalder de sig for "antiristorante", hvilket er italiensk for at spise hjemme (Altså det bedste og mest autentiske). Præcis dén følelse ønsker de at skabe for jer, når de laver mad for dig og dine gæster.

L’Altro er en italiensk restaurant, startet af holdet bag Michelin-restauranten Era Ora. På italiensk betyder L’Altro ”den anden”, hvilket refererer til den første restaurant og den læring der kommer derfra.

Dyderne og ĂĄnden fra Era Ora er nemlig taget med, og de forholder sig kreativt til den mindste detalje i deres madlavning. Hele medarbejderstaben kommer fra Italien og fra forskellige regioner af landet, derfor kan man regne med at opleve serveringer, tro mod de forskellige traditioner men med en skarp vinkel.

De anvender råvarer som kan være svære at skaffe under de danske, nordlige himmelstrøg. Derfor anvender de nøje udvalgte leverandører, som sender dem friske råvarer direkte fra hjemlandet Italien. Derfor er menuen altid i tråd med italienernes kærlighed til den gode og enkle middag.

L’Altro bringer den sublime og enkle middag hjem til jer. Når du booker restauranten hjem, kan du forvente at få ejer, og ærkeitaliener, Valerio Marandola, og nogle af hans dygtige kokke med. Valerio beskriver holdet som muntre personer, altid med et smil på læben, som lægger en ære i at arbejde med det italienske køkken. Se frem til nogle helt gennemførte italienske smage, der tager dig på en rejse.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade