The Burger Concept

The Burger Concept fokuserer på en sprudlende smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Den høje kvalitet og de bedste råvarer er altafgørende for The Burger Concept, der gennem en overkommelig pris udstråler både madglæde og kærlighed til faget.

Menuer

Burger Ad Libitum

The Burger Concept tilbyder ved denne menu deres klassiske burgermenu med hjemmelavet pommes fritter og en eksklusiv og velsmagende burger. To timers ad libitum …

550 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 25 til 1000 kuverter

Restaurant lokation

EgĂĄ

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

The Burger Concept

Morten og Simon Franck Jakobsen er ikke bare mændende bag det autentiske og yderst velsmagende koncept, de er også brødre. De familiære værdier har været grundstenen for The Burger Concept, der er repræsenteret flere steder i Danmark.

Smagene hos The Burger Concept bygger ligeledes på de værdier, som står familien nær. En stor glæde for mad og en interesse for at gennemtænke selv den mindste detalje. The Burger Concept er en helhedsoplevelse, der er sammensat af flere fantastiske små elementer.

Den klassiske burger, som vi kender, har fået et twist og et mere eksklusivt format. Det er især på baggrund af råvarerne, hvor hver enkelt ingrediens udvælges nøje før de anvendes. Det er de nyeste og mest friske grøntsager og det er kød fra fritgående kvæg. Derfor er kvaliteten altid i top.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade