Struktur

Struktur er Restaurant Texturs søsterrestaurant. De er desuden en af Aalborgs dygtigste restauranter. Deres menuer tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson og alt det bedste, den indeholder. I køkkenet arbejder de med at udnytte hver enkelt råvare, så den kan opfylde dens fulde potentiale.

Menuer

Mellem Struktur

Som den kvikke måske har opfanget, så har denne restaurant "Struktur" i centrum. Menuen giver jer et fantastisk indblik i en verden af forskellige …

775 kr. / kuvert

Stor Struktur

Struktur kan være altafgørende for en vellykket ret. Oplev en verden af forskellige Struktur, der bliver komplimenteret af sæsonens skønneste smage.

875 kr. / kuvert

Livsnyderen

Få en essentiel oplevese fra Struktur med deres livsnyder menu. Med kun det bedste fra havet, engene og de små lokale leverandører sæsonen. En …

1500 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 100 kuverter

Restaurant lokation

Aalborg

Maksimal afstand fra restaurant

250 km

Om restauranten

Struktur

Hovedelementerne i maden pĂĄ Struktur er rĂĄvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser.

Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Struktur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovativ.

Madstilen er stærkt præget af en iboende lyst til innovation, og en trang til at udforske nye smage, mens kerneværdierne bevares. Det skaber et enkelt, rent og smukt visuelt udtryk.

Booker man Struktur, så vil I få en middag serveret med en uovertruffen nordjysk gæstfrihed, plads til kvalitetstid og tålmodighed med alle elementerne, så de kan opfylde deres fulde potentiale. De gør altid deres ypperste for, at deres gæster føler sig veltilpasse og har en rigtig dejlig middag.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade