Skadborg Dining

Skadborg Dining er et stjerneskud på den gastronomiske himmel i Danmark. Hans madstil er rodfæstet i det klassiske køkken, hvor stor smag og finpudsede grundtilberedninger vægtes højest. Han udfolder sin kreativitet ved at tilføre maden et nordisk udtryk og moderne twists.

Menuer

Den Lille | Skadborg Dining

Nyd 7 serveringer, inklusiv snacks og friskbagt surdejsbrød. Menuen afspejler sæsonen og det bedste den har at byde på. Den Lille Menu er en …

745 kr. / kuvert

Den Mellem | Skadborg Dining

Nyd 5 serveringer, inklusiv snacks og friskbagt surdejsbrød. Menuen afspejler sæsonen og det bedste den har at byde på. Den store menu er en …

845 kr. / kuvert

Den Eksklusive

Den helt store menu er opdelt i 10 serveringer. Læn jer tilbage og nyd en gastronomisk helaftensforestilling. Den eksklusive menu byder på en bred …

1095 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 95 kuverter

Restaurant lokation

Frederiksberg

Maksimal afstand fra restaurant

120 km

Om restauranten

Skadborg Dining

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016.

Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist.

Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade