Selma

Selma har på kort tid etableret sig som en innovativ smørrebrødsrestaurant. Deres koncept er baseret på en nyskabende tilgang til smørrebrød. De har fuld forståelse og respekt for traditioner, men lader sig ikke være låst af dem. Derimod tager de alt det bedste fra det traditionelle smørrebrød, og tilføjer finesse og nye ideer.

Menuer

Smørrebrødets Verden

Smørrebrød når det er lavet bedst, af det bedste råvarer og med stor umage. Få en oplevelse af traditionelle sammensætninger, som smelter sammen med …

625 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 95 kuverter

Restaurant lokation

København K

Maksimal afstand fra restaurant

40 km

Om restauranten

Selma

Selma er en restaurant med rødder i det danske og svenske køkken. Restauranten har et udpræget højt håndværksmæssigt niveau med et detaljefokus udover det sædvanlige, blandet med en kærlighed til råvarerene og en jordnær kontakt til gæsterne.

Selma laver smørrebrød helt fra bunden! Deres råvarefokus er baseret på oprindelse, sæson og kvalitet. Deres leverandører består af ildsjæle med klare holdninger til bæredygtighed og biodiversitet. Deres mål er nemlig at blive et udelukkende økologisk og biodynamisk virke.

De har skabt en dynamisk tilgang til sæson og velsmag med en innovativ menu, der både respekterer det klassiske og det moderne kokkehåndværk.

Deres vision er, at Selma skal levere det bedste innovative smørrebrød i Danmark. Deres smørrebrød er baseret på en nyskabende tilgang med forståelse og respekt for traditioner uden at være låst af dem.

Værtsskabet er præget af en direkte kontakt med alle gæster. De ønsker at skabe et rum med tilknytning til deres gæster, og en afslappet stemning.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade