SaxGastro

SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et setup omkring en 3 til 6 retters menu. Herudover tilbyder de menuer som reception, luksus brunch og gourmet smørrebrød, og er naturligvis altid imødekommende overfor kundernes ønsker og behov.

Menuer

Den Lidt Større

SaxGastro er et stjerneskud inden for gastronomien og giver med denne et endnu større indblik i deres gastronomiske univers. Fantastiske serveringer der indeholder bl.a. …

625 kr. / kuvert

Den Store | SaxGastro

En unik gastronomisk oplevelse, når SaxGastro inviterer inden for i deres Fine Private Dining-univers, hvor kun det bedste er godt nok. Fem fantastiske serveringer, …

675 kr. / kuvert

Den Ultimative | SaxGastro

Den Ultimative fra SaxGastro giver en helhedsoplevelse af deres særdeles høje gastronomiske niveau. En uforglemmelig oplevelse, når disse fantastiske seks serveringer danner rammen for …

750 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 200 kuverter

Restaurant lokation

Borup

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

SaxGastro

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse.

Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Det er vigtigt for SaxGastro, at alle føler sig i deres rette element, derfor imødekommer de naturligvis dine kriterier ift. om du eller en i selskabet er vegetar, pescetar, veganer eller har en bestemt religion og kultur. Hvis du ønsker detaljeret information om allergener, skal du endelig bare kontakte os og vi vil besvare dine spørgsmål, ved bedst muligt at skræddersy efter dine behov.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade