Ristorante Ché Fè

En ny aften venter, hvad byder den dig på? Hos os består den af en madrejse i varme, gæstfrie rammer, med et passioneret køkken og innovative kokke. En smuk ret er summen af dens ingredienser. Men den vigtigste er dog kokken, og her har vi ‘høstet’ den bedste til din madrejse, Alessandro Jacoponi. Alessandro er kendt som michelinkokken fra Era Ora gennem årtier. Han fortæller med glæde om jeres forskellige gastronomiske oplevelser og elsker at skabe oplevelsen af, at I befandt jer I Italien.

Menuer

C'era Una Volta

Ristorante Ché Fès menu består af udsøgte og raffinerede italienske retter. Deres italienske kokke tager dig med på en rejse til et Italien, hvor …

790 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 50 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

60 km

Om restauranten

Ristorante Ché Fè

Ristorante Ché Fè er startet af nogle erfarne folk i branchen, som bl.a. Alessandro Jacoponi, der har været partner i Michelin restauranten Era Ora gennem årtier.

Her er intet tilfældigt, og de er ofte selv nede at besøge leverandøren for at prøvesmage delikatessen, før den bliver introduceret på restauranten. Der er derfor en historie bag enhver ost, olie eller eddike hos Ché Fè, og den deler de med en gennemtrængende kærlighed til moderlandet.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade