Ris8

Restaurant Ris8 er et nyt tiltag, der har fokus på det italienske køkken. Men ikke i den klassiske forstand vi kender herhjemmefra. De vil væk fra dogmet, at det italienske køkken primært associeres med Spaghetti Mandolino eller Pepperoni Pizza.

Menuer

Basso Italiano

En klassisk italiensk sammensætning af serveringer, som blandt andet indeholder pasta Carbonara og Tiramisu til dessert. Drøm dig varmere himmelstrøj og velbekomme.

635 kr. / kuvert

Grande Italiano

Få et indblik i de italienske traditioner med denne lækre tastingmenu bestående af blandt andet Gnocchi med ricotta, spicy ‘Nduja pølse og grillet aubergine.

785 kr. / kuvert

Bordo Oro

Ris8 Classics tager dig og dine gæster med på en fantastisk gastronomisk rejse. Menuen afspejler sæsonen og det bedste den har at byde på.

800 kr. / kuvert

Skaldyrsfad

Sæsonen er startet. Det bedste af det bedste som havet kan tilbyde en af skaldyr. Tilberredt til perfektion, så hver skaldyr fremstår på sin …

985 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 115 kuverter

Restaurant lokation

København Ø

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Ris8

Ris8 er Danmarks første Risottoria. De er på en mission om at udbrede kendskabet til de mange nuancer af smage, der kommer fra det smukke land mod syd. Det specielle ved Italien er, at enhver lille region har hver deres egen unikke tilgang til de klassiske italienske retter, og den diversitet vil Ris8 gerne fremhæve. De beskriver deres vinkel på maden, som respektfuld for de italienske traditioner, med et twist af påvirkning fra de nordiske råvarer.

Deres primære fokus er Risotto, som altid har været en af hjørnestenene i den italienske gastronomiske tradition. Det varierer med et udvalg af både vegetariske, veganske og kødfyldte muligheder – ens for dem alle er dog, at de er glutenfrie. Udover perfektioneret Risotto vil man kunne nyde nogle af de klassiske pastaretter og italienske specialiteter.

Når I bestiller Ris8 hjem til jer, vil I blive mødt af Christian Lorenzato, som med sin varme og kærlighed til køkkenet, vil sørge for en hyggelig atmosfære. Han er passioneret og vil, hvis selskabet ønsker det, meget gerne fortælle om tankerne bag Ris8 og uddybe nuancerne bag sit italienske køkken.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade