Retour Aarhus

Jordnært brasserie, der ejes af den legendariske kok Rasmus Oubæk, der på Retour tilbyder ukompliceret mad, som alle kan forholde sig til. Det er fransk håndværk, der går hånd i hånd med danske råvarer, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Kvalitet og velsmag er sikre parametre, når Retour kigger forbi.

Menuer

Retouren

Maskulint og rustikt med strejf af det franske. Oplev en dyb velsmag, der sprudler af kvalitet og kompromisløs håndværk.

695 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 15 til 120 kuverter

Restaurant lokation

Aarhus

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Retour Aarhus

Retour er fransk/dansk, veltilberedt mad, hvor kokkene bag er yderst erfarne og kompetente i deres arbejde. Maden er helt uden overraskelser og vil ikke udfordre, men tværtimod give dig en jordnær og smagsrig oplevelse, som man sjældent glemmer.

Træfsikkert bistromad uden svinkeærinder, der giver præcis det, man forventer. Lækker fransk mad, hvor ingen genveje eller kompromisser har stået i vejen for gastronomien. Der findes dog ingen nemme retter hos Retour, hvor det er gennemført og pletfrit eksekveret.

Retour får tankerne hen mod det franske, hvor alt er gennemsyret fransk og leverer et solidt indblik i det franske køkken.

Med fokus på det franske håndværk, anvender Retour kun 100% økologisk dansk oksekød fra Nationalparken Vadehavet og deres fisk er skånsomt fanget eller MSC godkendt.

Ønskes der et veloplagt fransk cusine, velsmag af dansk råvarer og duft af Frankrig, så er Retour den helt oplagte mulighed.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade