Restaurant Værdsat

En forførende og eksperimenterende oplevelse. Bag Restaurant Værdsat finder man makkerparret Malte og Benjamin, hvis vigtigste mission er at give dig og dine gæster en særlig madoplevelse. Med deres eksperimenterende og forførende smage skaber de en sensorisk oplevelse af velsmag og unikke sammensætninger, som tilsammen bringer 'private dining'-oplevelsen til det næste niveau.

Menuer

Det Nysgerrige Univers

Med Værdsats Nysgerrige Univers vil du med eksperimenterende sammensætninger af fisk & skaldyr, få forført dine smageløg og skabe det klimaks hvor vi sidder …

1000 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 95 kuverter

Restaurant lokation

Odense

Maksimal afstand fra restaurant

75 km

Om restauranten

Restaurant Værdsat

Restaurant Værdsat bygger deres idéer på, at enhver oplevelse skal være en oplevelse af 'aha' og 'wauw'.

En oplevelse, som bliver til efter at hver menu går igennem utallige forsøg indtil den sidder lige i skabet og bliver serveret for gæsterne. Intet er tilfældigt på den anrettede tallerken, hvor hver en smag er tænkt igennem for at skabe en forførende og let provokerende oplevelse. Men en oplevelse som for gæsten skal være sjov og legende.

Hver menu bliver skabt med dyb fokus på at skabe netop denne følelse, samt ikke mindst at gøre brug af de bedste råvarer, som der kan skaffes fra det danske kongerige uden at køkkenet skal være præget af nordisk dogme og folklore.

Restaurant Værdsat gør en stor dyd ud af at samle mange forskellige urter, rødder og bær i de varme måneder. Så når vi kommer ind i efteråret og vinteren kan vi nyde de familiære smage, som vi forbinder så nært med foråret og sommeren.

Til din private dining vil du med Restaurant Værdsat få et indblik i en verden, hvor der er tænkt på alle detaljer i en hver mundfuld. Du får en madoplevelse, som man kun oplever på de bedste af de bedste restauranter.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade