Restaurant Rebel

Restaurant Rebel tager udgangspunkt i den klassiske franske bistrostil og kombinerer det på oprørsk vis med det moderne danske køkken. De lægger stor vægt på kvalitet, rimelige priser og ærlighed. Dette resulterede i, at de i 2014 blev de stolte ejere af en Bib Gourmand, som de siden hen har holdt et fast greb i.

Menuer

Den Lille Rebelske

Den lille Rebel byder på et smugkig i Rebels univers som byder på fantastiske smage og traditionelle retter som har fået et lille rebelsk …

850 kr. / kuvert

Den Store Revolution

Den store rebel byder på ni enestående serveringer. Oplev intense smage, inspirerende undertoner og pirrende twist med alt fra skummende hummerbisque med rødbedesyltede tappioka, …

995 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 100 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Restaurant Rebel

Hos Restaurant Rebel gøres der oprør mod de ophøjede dogmer og der fokuseres i stedet på ærlighed. Kernen i køkkenets filosofi, er less is more. I skal ikke forvente nogle unødvendige ting. Maden taler for sig selv gennem elementer som enkelthed og kvalitet.

Restaurant Rebels hĂĄrde arbejde skaffede dem i 2014 i en Bib Gourmand fra Michelin, som de er rigtig glade og stolte over, og som de har fĂĄet tildelt hvert ĂĄr siden.

Deres filosofi og tilgang til mad er simpel: ”Vi ved, at dine øjne er med til bords, når maden bliver serveret. Vi præsenterer den smukt, fordi du ser og tiltrækkes, inden du lader maden møde tungen. Det skal smage sindssygt godt, og vi vil gerne overraske dine smagsløg lidt – eller meget.”

For Restaurant Rebel er det ikke så vigtigt at fortælle historien bag produkterne eller præge måltidet med en række anekdoter. De lader i stedet maden tale for sig selv. Frem for alt ønsker de, at du og dine gæster nyder maden og slapper af, imens deres kok giver jer en private dining oplevelse, som I sent vil glemme.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade