Restaurant Lola

Restaurant Lola er et gastronomisk projekt med fokus på social ansvarlighed. Restauranten er stiftet af Kamilla Seidler, der er kåret som Latinamerikas bedste køkkenchef. Hun tager jer nu med på en rejse gennem det latinamerikanske køkken fra jeres egne rammer.

Menuer

En verden

Oplev et kick af en anden dimension når Lola tager dig med på eksklusiv oplevelse med deres univers. En vandring gennem smage fra latinamerika, …

750 kr. / kuvert

Et Univers

Oplev et kick af en anden dimension når Lola tager dig med på eksklusiv oplevelse med deres univers. En vandring gennem smage fra latinamerika, …

1250 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 60 kuverter

Restaurant lokation

København K

Maksimal afstand fra restaurant

85 km

Om restauranten

Restaurant Lola

Restaurant Lola er stiftet af Kamilla Seidler, der i 2016 blev udnævnt som den bedste køkkenchef i Latinamerika.

Med hendes to partnere Rune og Mette er de klar til og bringe deres univers hjem til jer.

Med en gastronomisk profil, der tager dig gennem smagene af Latinamerika, Indien og Sydøstasien, kan du forvente smagskombinationer ud over det sædvanlige.

Restaurant Lola handler om at samle sig om maden. På flere måder. For denne restaurant er mere end en fantastisk madoplevelse, som du kan nyde i godt selskab i dit eget hjem. Restaurant Lola er også sat i verden som et social-gastronomisk projekt, hvor restauranten tager mennesker på kanten af arbejdsmarkedet under vingerne.

Inspirationen til dette kommer fra Kamilla Seidlers egen tid i Latinamerika, hvor den inkluderende tilgang er et vigtigt element i at tage ansvar for lokalsamfundet.

Kamilla Seidler har med Restaurant Lola taget alle sine erfaringer fra Latinamerika med hjem til Danmark. En af verdens mest indflydelsesrige kokke er klar til at byde dig og dine gæster på en fantastisk private dining med Restaurant Lola.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade