NJ Dining

NJ Dining opgradere de klassiske smage fra det franske og nordiske køkken, til visuelt smukke anretninger fyldt med velsmag.

Menuer

NJ Dining Deluxe

Et unikt indblik i alt det bedste fra NJ Dining. Her bliver alle sejl sat for og give jer den ultimative private dining oplevelse. …

1200 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 120 kuverter

Restaurant lokation

Fredericia

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

NJ Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hver enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt.

Niklas Jensen er manden bag NJ Dining. Niklas er tidligere køkkenchef hos den anerkendte Restaurant Ros. Niklas har siden barnsben lavet gourmetmad og med arbejde på nogle af de dygtigste restauranter på Fyn, er håndværket iorden.

Et stilrent og moderne udseende gør sig gældende hos NJ Dining, der leverer uforglemmelige øjeblikke og gastronomiske mesterværker. Lad dig inspirere, forføre og tryllebinde, når NJ Dining laver maden til din næste middag.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade