Mundwerk

Restaurant Mundwerk er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og vest, som sammen med godt håndværk munder ud i fantastiske smage. Det er mad til både øjne og mund.

Menuer

Mundwerks Menu

Mundwerk tilbyder en nytænkende menu, som giver et indblik i det håndværk og eksperimeterende køkken, der altid giver en uforglemmelig oplevelse. Forbered Jer på …

995 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 12 til 600 kuverter

Restaurant lokation

Nordhavn

Maksimal afstand fra restaurant

40 km

Om restauranten

Mundwerk

Med folkene fra Restaurant Mundwerk i ryggen er dit arrangement, stort som småt, i enormt kyndige hænder. Det er bestemt ikke pral, når de skriver på deres hjemmeside: "Uanset om I drømmer om trendy taiwanesisk, helstegt pattegris, nynordisk elegance eller noget helt fjerde, så sørger vi for, at det bliver, præcist som I har drømt om." Det løfte bunder i en enorm kærlighed til det gode håndværk, og den gode smag.

Mundtwerk skal forstås som håndværk til munden, og det hentyder til det verdenskendte tyske præcisionsarbejde og respekt for det gennemarbejdede. Det er kraftfulde smage, pakket ind i elegance. Det er evnen til at lytte til kundens individuelle behov, og give dem det som de vil have. Men det er også at give dem det, som de endnu ikke vidste de behøvede.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade